2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir'de eğitimlerde gösterilmesi amacıyla 3D yazıcı ile bastıkları motor prototipleri geliştirip elektrik vererek hareketli hale getiren 2 lise öğrencisi, gelecekte daha büyük ve kapsamlı projeler üretmeyi amaçlıyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir kereste deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda söndürüldü.

2 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli olarak 41 ilde siber suçlara yönelik düzenlenen “Siberağ-2” operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

2 ay önce ÇEVRE

Eskişehir’de gün içerisinde gök gürültülü sağanak yağış ile yerel sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde dün gece aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle meydana gelen sel sonucunda vatandaşların evini su basarken, köylerde maddi hasarlar oluştu.

2 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Kadın Kolları Başkanı ve opera sanatçısı Fidan Hüseynova ile bir araya geldi.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü'ne yeniden atanan Prof. Dr. Fuat Erdal, "Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü görevine şahsımı yeniden layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teveccühlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum" dedi.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli 7 yıllık dönemde 324 yatırımcıya 560 futbol sahası büyüklüğünde toplam 4 milyon metrekarelik bir alanı tahsis ettiklerini açıkladı. Eskişehir OSB’nin yabancı yatırımcıların radarında olduğunu aktaran Başkan Küpeli, “Son zamanlarda, daha çok yüksek teknolojiye dayalı havacılık ve savunma sanayi sektöründeki yabancı yatırımcılar kapımızı çalıyor” dedi.

2 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi tarafından Çocuk Sanat ve Kültür Merkezlerinde düzenlenen oyun ve beceri grubuna katılan çocuklar, hem eğleniyor hem de öğreniyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken 6 şüpheli yakalandı. Mahalle halkı cadde kenarında toplanıp operasyondan dönen polis ekiplerini ıslıkları ve alkışları ile tebrik etti.