2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdikleri trafik denetimlerinde 22 bin 353 araç ve sürücüsü kontrol edilirken, 7 bin 609 adet trafik cezası yazıldı.

2 ay önce SAĞLIK

Tepebaşı Belediyesi Kadın Danışma Merkezi psikososyal ve psikolojik destek, hukuki destek ve beslenme danışmanlığı gibi hizmetler ile kadınlara katkı sunuyor.

2 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitimleri Kursları (ESMEK) kursiyerlerinden oluşan “ESMEK Kadınlar Dans Topluluğu” yıl boyunca yaptıkları çalışmaları düzenledikleri kapanış etkinliği ile tamamladılar.

2 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarında düzenlenen egzersiz eğitimleri, Eskişehirlileri açık havada sporla buluşturuyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de yıldırım düşmesi nedeniyle ormanda çıkan yangın, orman ekiplerinin hızlı müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.

2 ay önce SİYASET

Eskişehir'de Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşümü yürütülen 24 dairenin belirtilen tarihin üzerinden 250 gün geçmesine rağmen inşaatının bitmemesi, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak tarafından tepki gördü.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen narkotik uygulamasında, 142 şahıs ve 30 araç kontrol edilirken, 15 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir'de değiştirilen dolmuş güzergahlarıyla ilgili konuşan minibüs şoförleri, alınan kararın yerinde olduğunu belirterek müşteri potansiyellerinin artmasını beklediklerini söyledi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de yüksek hava sıcaklığı nedeniyle bunalarak süs havuzunda serinlemeye çalışan çocukların tehlikeli serinleme yöntemi görenleri endişelendirirken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

2 ay önce KÜLTÜR SANAT

İnsanların çoğu sınırlı bir hayal gücüne sahiptir. Duyumlarını uyaracak ölçüde yakınlarında gerçekleşmeyen bir olaya ilgi göstermek pek içlerinden gelmez; ama aynı şey gözlerinin önünde, doğrudan duygularına dokunma mesafesinde gerçekleşirse, bu olay önemsiz bile olsa, hemen aşırı bir duyarlılık gösterirler.” (s.1)