2 ay önce ÇEVRE

Topluma dönük bir sivil toplum kuruluşu olma hedefini kendine çizen, şehir ve sanayi yakınlaşması için çaba sarf eden Eskişehir Sanayi Odası, yine Eskişehir için bir ilke daha imza attı.

2 ay önce EĞİTİM

1 milyonun üzerinde kayıtlı öğrencisi ile dünyanın 3'üncü büyük üniversitesi olan Anadolu Üniversitesi, bünyesinde eğitim alan öğrencilere sunduğu birbirinden farklı imkanlar ile dikkat çekiyor.

2 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi Matematik Evi’nde eğitimlere katılan çocuklar, eğlenceli ve görsel düşünme becerisini geliştiren yöntemler ile kolayca matematik öğrenmenin keyfini yaşıyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düğünde havaya ateş açtığı tespit edilen şüpheliler hakkında işlem yapıldı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de tehlikeli manevralar yaparak trafiğe tehlikeye sokan açık kasa kamyonete polis ekiplerince işlem yapılarak araç trafikten men edildi.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Tercihim Eskişehir Platformu Tanıtım Toplantısı'nda bulundu.

2 ay önce EKONOMİ

Yenilenebilir enerji alanındaki çalışmalarıyla Türkiye’deki birçok organize sanayi bölgesine örnek olan Eskişehir OSB, çevre dostu elektrikli araç kullanımını teşvik etmek ve elektrikli araç sahiplerine hizmet vermek amacıyla OSB’ye bağlı olan Eskişehir Endüstriyel Enerji A.Ş. bünyesinde, Eskişehir başta olmak üzere Kütahya ve Konya illerinde toplamda 51 şarj istasyonu kurdu.

2 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 29-31 Temmuz tarihlerinde 20.00 ile 08.00 saatleri arasında Maide Bolel Huzurevi Caddesi’nde asfalt onarım ve yenileme çalışması yapılacağını belirterek sürücüleri uyardı.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları stajyer sanatçı alımı için seçmeler başladı. Seçmelerin yapıldığı opera binasında jüri üyeleri ve adayları ziyaret eden Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, adaylara başarılar diledi.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Seyitgazi Kırka mahallesinde yapılan sünnet düğününde şehit annesi, torununa, asker kınasında oğlunun emaneti olan Türk bayrağını verdi.