2 ay önce SAĞLIK

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından Beylikova ilçesinde düzenlenen Teknoloji Diyeti Kampı, gençlere teknolojik cihaz ve ekipmanlardan uzak doğa ile baş başa bir hayat deneyimi yaşattı.

2 ay önce EKONOMİ

ETO Başkanı Metin Güler, 1 Ağustos 2024 itibariyle geçerli olan doğalgaz zammının tüccar ve sanayici için çok ciddi bir yük oluşturacağını belirterek, yüksek enerji zamlarının enflasyonla mücadeleyi olumsuz etkileyeceğini kaydetti.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerinin genel asayiş ve denetim çalışmaları sürüyor.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, hayatını kaybeden usta tiyatrocu ve sinema oyuncusu Genco Erkal’ın ismini, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’ndeki Sanat Sokağı’nda bulunan Şehir Tiyatroları Genco Erkal Sahnesi’nde yaşatacak.

2 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (EOSB) 2024 yılı yatırım programı çerçevesinde yer alan 566 bin metrekare büyüklüğündeki 2. KOBİ OSB’de asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Program kapsamında 6 kilometrelik yol asfaltlanırken, çalışmaların eylül ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

2 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesinin başarılı mezunu Ahmet Yeşiltepe “Tercihim Eskişehir” platformunda Eskişehir’i ve öğrencilik yıllarını anlattı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir otobüs durağında uygunsuz hareketler sergilediği gerekçesiyle gözaltına alınan şahıs, 'Cinsel Taciz' suçundan adliyeye sevk edildi.

2 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, “Eskişehir'den bütün Türkiye'ye bu mali darbe girişimini şikayet ediyor, boyun eğmeyeceğimizi söylüyorum. Bu kötülük karşısında hep birlikte hizmete devam edeceğiz. Mali darbe girişimini püskürtmeye davet ediyorum” dedi.

2 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi Gökkuşağı Kafelerde istihdam edilen özel bireylere garsonluk eğitim programı düzenlendi.

2 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir’e geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi makamında ziyaret eden CHP Lideri Özgür Özel, “Eskişehir mutlu gençlerin yaşadığı, gençliğin başkentidir. İktidarın yaptığı her şeye rağmen iyi belediyecilik uygulamasıyla gençlerin yüzünün güldüğü bir şehirdir” ifadelerini kullandı.