2 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eğitim alanındaki ilkleriyle konuşuluyor

2 ay önce EKONOMİ

Çevreye karşı sorumlu bir elektrik dağıtım şirketi olma misyonuyla faaliyetlerini sürdüren OEDAŞ’ın Direktörü Muzaffer Yalçın, bu yıl 1 Ağustos olarak kabul edilen Dünya Limit Aşım Günü dolayısıyla açıklamada bulundu.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de yaşayan onlarca kişi, sosyal medya üzerinden konteyner satışı yapan bir şahıs tarafından dolandırıldığını iddia ederek yetkili yerlere başvuru yaptı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir araçtan pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucunda saçma bilyelerinin isabet ettiği minibüste maddi hasar oluştu.

2 ay önce EKONOMİ

Koza Birlik Başkanı Ramazan Işık, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Ramazan Işık, bölgede ipek böcekçiliğine verdiği destek nedeniyle Başkan Ünlüce’ye teşekkür ederken, Başkan Ünlüce de ipek böcekçiliğini yaygınlaştıracak çalışmalara devam etmek istediklerini belirtti.

2 ay önce BÖLGE

Bilecik'in Gölpazar ilçesinde bulunan ve yamaç paraşütünün cazibe merkezi olmaya başaran Meryem Dağında ilk uçuşlar başladı.

2 ay önce ASAYİŞ

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantı sonrası Ankara'dan dönüş yolunda Eskişehir civarında trafik kazası geçirdi. Aydemir, sağlık ekiplerince yaralı olarak Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

2 ay önce GÜNDEM

Prag Büyükelçisi Dr. Egemen Bağış, Eskişehir Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği (ERBALDER) heyetini makamında ağırladı.

2 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi’nin, 7-14 yaş arası çocuklar için düzenlediği futbol yaz okulu 60 öğrencinin katılımı ile devam ediyor.

2 ay önce SPOR

Trabzon’da düzenlenen Para Yüzme ve Deaf Yüzme Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası’na Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları damga vurdu. Bireysel yarışlarda madalyaları toplayan sporcularımız, kulüp olarak sezonu genel klasmanda çifte kupayla tamamladılar.