2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bulvarı Adliye Sarayı yaya üst geçidini kaldırma çalışmaları nedeniyle 6 -10 Ağustos tarihleri arasında tramvay gece seferlerinin yapılamayacağını duyurdu.

2 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 23 ilde düzenlenen “Siberağ-3” operasyonları ile siber suçlardan arama kaydı bulunan 68 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Emek mahallesinde geceleri ortaya çıkan çok sayıda sansara karşı kapanlarla nöbet tutan mahalle sakinleri yetkililerden yardım bekliyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de sulama kanalına kaçan top almak için giren ve gözden kaybolarak boğulma tehlikesi geçiren çocuğu, tesadüf eseri oradan geçen bir vatandaş kurtarırken, o anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

2 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediyesi Hanımeli Sokağı, kadınların el emeği ürünlerini kent halkı ile buluşturmaya devam ederken, haftanın 7 günü hizmet veriyor. Hanımeli Sokak ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Ataç, “Kadınlarımız el emeklerini burada satışa sunarak hem ekonomilerine katkı sunuyor hem de sosyalleşiyor. Eskişehirlilerin Hanımeli Sokak’ını sevmesi ve yoğun ilgi göstermesi de bizleri ayrıca memnun ediyor” dedi.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan, “Üniversitemizden mezun olan öğrencilerimizin 2 yıl içerisinde istihdam oranı yüzde 80 civarında. Bazı programlarda pilotaj ve bilgisayar mühendisliği gibi yüzde 100 dolaylarında. Her mezun olan öğrencimiz kısa sürede iş bulabilmekte" dedi.

2 ay önce GÜNDEM

Belçika’nın başkenti Brüksel’in Saint-Josse-ten-Noode Belediye Başkanı Emir Kır ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

2 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri kent merkezinde olduğu gibi kırsal yolların altyapı ve üstyapı iyileştirmelerini sürdürüyor. Bu kapsamda Seyitgazi Sancar mahallesinde 1. Kat sathi kaplama çalışmaları başlatıldı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de köpeğe eziyet edip, daha sonra da kendini video kaydına alanları tehdit eden 28 yaşındaki Y.K isimli şahıs, savcılığın itirazı üzerine yeniden adliyeye sevk edilirken, muhabirinin sorusuna, “Köpeğe ben eziyet etmedim arkadaşım. Sadece böyle tuttum” cevabını verdi.

2 ay önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi’nde misafir edilen, şiddete uğrayan Pamuk isimli köpek yeni yuvasına kavuştu. Pamuk’a Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığında görevli Zabıt Katibi Özge Canbul evini açtı.