2 ay önce ASAYİŞ

Bilecik'te ekiplerin bir ihbar üzerine gittiği evde kapıları kilitleyen camdan ateş eden şahıs etkisiz hale getirdi.

2 ay önce SPOR

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu 2. Başkanı Prof. Dr. Bilge Donuk ve beraberindeki yöneticiler Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir’in kalbi Hamamyolu Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile Belçika Brüksel’in Saint-Josse-ten-Noode Belediye Başkanı Emir Kır, büyük bir ilgiyle karşılandılar.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de köpeğe eziyet edip, daha sonra da kendini video kaydına alanları tehdit eden Y.K., sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de garajda çıkan yangın sonrası aracalar kullanılmayacak hale gelirken, binanın dış cephesi ise zarar gördü.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de bir evde patlayan ve 100 metre ötedeki bahçeye düşen tüpün alev almasıyla çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü başlatılan Domates Bereketi projesi meyvelerini veriyor.

2 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl açık alan sporlarını öne çıkararak gerçekleştirdiği parklarda spor etkinlikleri büyük ilgi gördü. Yaz döneminde 2 bin 773 vatandaşın güne sporla başladığı etkinlikler kapanış töreniyle tamamlandı.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Madencilik Kümesi Başkanı Metin Çekiç ve üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

2 ay önce SAĞLIK

Tepebaşı Belediyesi ve 9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası iş birliğinde gerçekleştirilen çalışma ile atık ilaçların çevreyi kirletmesi önleniyor. 2024’ün ilk 6 aylık döneminde 40 eczaneye yerleştirilen kutular ile 2 ton atık ilaç imha edildi.