2 ay önce YAŞAM

Başlamak, ilk adımı atmak, bir yolculuğa çıkmanın belki de en zor kısmıdır. Ancak, bu ilk adımın ardında, insanın kendini keşfetme, sınırlarını zorlama ve hayal edilemeyecek başarılara ulaşma potansiyeli yatar. İşte bu noktada, "imkânsız olan tek şey hiç başlamadıklarındır" düşüncesi devreye girer.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Tarım Platformu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ettiler. Platform olarak “Tarım Manifestosu” hazırladıklarını söyleyen üyeler, Başkan Ünlüce’ye manifestoyu verdiler.

2 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi tarafından hizmete açılan Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimini destekleyen programların yanı sıra Liselere Geçiş Sistemi’ne (LGS) hazırlanan 8. Sınıf öğrencileri için de destek eğitimleri sürüyor. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Yavrularımızın eğitim hayatlarına katkı vermeye, onların daha iyi noktalara gelebilmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

2 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 5-8 Ağustos tarihlerinde 20.00 ile 08.00 saatleri arasında 3 gece boyunca İsmet İnönü-2 Bulvarı’nda asfalt onarım ve yenileme çalışması yapılacağını duyurarak sürücüleri uyardı.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir sanayisinin geleceğini şekillendirecek nitelikli iş gücünün eğitim merkezi olan Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 2024-2025 eğitim öğretim sezonu öncesinde ön kayıt için 1367 öğrenci başvurdu. Yapılan mülakatlar ve değerlendirmeler sonucunda 390 yeni öğrenci EOSB Meslek Lisesine kayıt yaptırmaya hak kazandı.

2 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, kardeş şehir Sinop Belediyesi öncülüğünde düzenlenen  ‘Yerelden Genele Halk İktidarı’ konulu panele katıldı.

2 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin çocukların tatil dönemini spor yaparak geçirmesini sağladığı ve ücretsiz olarak düzenlediği “2024 Yaz Dönemi Çocuk Spor Eğitimi” düzenlenen muhteşem kapanış töreniyle tamamlandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Bilecik'te dün gece bir saldırgan ile polis arasında yaşanan silahlı çatışmanın boyutu gün ağarınca daha net olarak ortaya çıktı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’den Ankara’ya gittiği esnada kullandığı motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlanan 24 yaşındaki Şadi Özcan, hayatını kaybetti.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Valiliği koordinasyonunda Temmuz ayında yapılan dilencilere yönelik yapılan denetimlerde 43 dilenci tespit edilip, bu kişilere idari para cezası uygulandı.