2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'in Han İlçesi'nde bulunan ormanlık alanda çıkan yangın, hızlı müdahale sonucunda büyümeden söndürüldü.

2 ay önce EKONOMİ

Sivrihisar Belediyesi Danışmanlık Enerji Tarım Hayvancılık Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi işçileri için yapılan banka promosyon görüşmeleri tamamlandı. Yapılan promosyon ihalesinin ardından Belediye personeline 29 bin 600 lira promosyon müjdesi verildi.

2 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve kentin en sevilen projelerinden biri olan Deneyimli Kafeler, Eskişehirlilerden yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Kent halkının tüm kesimlerince benimsenen Deneyimli Kafeler, 12 farklı noktada hizmet veriyor.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (EOSB), Güneş Enerji Santrali (GES) yatırımları son 2 yılda 11 kat artış gösterdi. 2022 yılında Eskişehir OSB’de 7 olan GES sayısı, 2024 yılı itibariyle 77’ye yükseldi. 7 megavat olan kurulu güç ise 2 yıl içerisinde 65 megavat güce ulaştı.

2 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Günyüzü İlçe Başkanı Mahmut Coşkun ve ilçe örgütü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

2 ay önce SAĞLIK

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) sağlık hizmetlerini 7/24 devam ettirebilmesi amacıyla faaliyetlerine devam ettiğini belirtti.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gece saatlerinde parklardaki asayiş denetimleri sürüyor.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde (TÖMER) öğretim görevlisi olarak çalışan Berrin Ar'ın düğününde, yaklaşık 40 farklı ülkeden Eskişehir'e gelerek eğitim gören öğrenciler, Türk kültürüne uygun şekilde kına yakarak eğlenceli dakikalar geçirdi.

2 ay önce TEKNOLOJİ

Türkiye’nin havacılık motorlarındaki lider şirketi TEI, sahip olduğu dünya çapında üretim kabiliyetini, yüksek teknoloji yeni yeteneklerle taçlandırıyor.

2 ay önce ÖZEL HABER

TRT Ankara Radyosu’nda yıllarca Piyano Sanatçısı olarak görev yapan Orhan Ayaz, Haberes Dergisi’nin 51’nci sayısına konuk oldu.