2 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi, Japonya'da barışın simgesi Sadako Sasaki anısına, ünlü origami sanatçısı Gökçen Atamgüç’ün eğitmenliğinde düzenlediği “Turna Kuşları Barış İçin Uçuyor” etkinliğiyle çocuklara özel bir gün yaşattı.

2 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi’nin 29 farklı merkezde ve 13 branşta çocuklara yönelik gerçekleştirdiği yaz dönemi çocuk kurslarına katılan öğrenciler yaz tatillerini verimli geçiriyor.

2 ay önce SAĞLIK

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ayda bir defa ücretsiz Hijyenik Ped desteği uygulaması başlattı. Destekten faydalanmak isteyen kadınlar, pedlerini Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi'nden ücretsiz alabilecek.

2 ay önce SİYASET

AK Parti 23'ncü Kuruluş Yıldönümünü 11 Ağustos Pazar günü saat 11.00'de Eskişehir Orman Fidanlığında düzenlenecek Teşkilat Pikniğiyle kutluyor. Aynı yerde saat 14.00'te AK Parti İl Danışma Toplantısı yapılacak.

2 ay önce EKONOMİ

Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Acar, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret etti. Ziyarette, sanayicilere sağlanan ihracat finansman destekleri ve krediye erişim konuları ele alındı.

2 ay önce EĞİTİM

İlimizde eğitim yöneticisi olarak yıllarca başarılı işlere imza atan Emine Tuç'un Eskişehir İl Milli Eğitim Yardımcılığı görevine getirilmesi sevinçle karşılandı. Sadece eğitim camiasında değil, kentte sevilen ve takdir görülen bir isim olan Tuç'un yeni görevinde de başarılarını sürdürmesi bekleniliyor.

2 ay önce SPOR

Beylikova Belediyesi çocuklara, gençlere ve yetişkinlere ücretsiz olarak yüzme havuzlarından faydalanma fırsatı sunuyor.

2 ay önce GÜNDEM

Mardin’in Yaylatepe ilçesinde vatani görevini yaparken teröristlerle çıkan çatışmada gazi olan Süleyman Efe Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’in İnönü ilçesinde 3 milyon TL telefonla dolandırıcılık olayını gerçekleştiren şüpheliler Çifteler ilçesinde yakalandı.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir'in en başarılı okul müdürlerinden Emine Tuç Eskişehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı oldu. Eskişehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı kadrosu 6'ya çıkarken, Murat Arıcan'da kadrolu olarak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak atandı.