2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde temin ettiği kaçak sigaraları sattığı iddiası ile yakalanan şüpheli tutuklandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de sulama kanalına düşen 9 yaşındaki yabancı uyruklu çocuğu kurtardıktan sonra akıntıya kapılarak hayatını kaybeden 4 çocuk babası 56 yaşındaki İrfan Bağrıaçık, son yolculuğuna uğurlandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne ait araçların lastiklerini kestiği iddiası ile Eskişehir Emniyetinin yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan yabancı uyruklu zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Ticaret Odası tarafından her ay düzenli olarak hazırlanan, ETO üyeleri ve kamuoyuyla paylaşılan Eskişehir Ekonomik Göstergeler Raporu’nun Temmuz sayısı yayınlandı. Eskişehir’de karşılıksız çek işlemi tutarının 2023 yılının Haziran ayında 8.319,70 TL iken 2024 yılında bu rakamın %663,42 artışla 63.514,56 TL’ye ulaştı

2 ay önce BÖLGE

Bilecik'in Söğüt ilçesinde hayırsever iş insanı Orhan Karabuda tarafından yaptırılacak olan anaokulu projesi için hayırseverlik protokolü imzalandı.

2 ay önce SAĞLIK

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Eskişehir Şehir Hastanesinde başlatılan Kan Bağışı Kampanyası'na İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici de katıldı. Kampanya kapsamında, kan bağışında bulunan vatandaşlarla ve bu süreçte özveriyle hizmet veren Kızılay çalışanlarıyla bir araya geldi.

2 ay önce SAĞLIK

İngiltere'deki inşaatta ağır çuval kaldırdığı için fıtık olan ve geçirdiği operasyon sonrasında bacaklarındaki güç kaybı yaşayan 35 yaşındaki Bohdan Ivasıuk, Eskişehir Fizyomer Terapia Estetica Denta Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi'ndeki tedavisi sonucu ilk adımlarını atmaya başladı.

2 ay önce SPOR

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenecek “Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası” 9-11 Ağustos tarihlerinde Eskişehir Sarısungur Göleti’nde gerçekleştirilecek.

2 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son beş günde silah kaçaklarına ve ruhsatsız silah taşıyanlara yönelik 78 ilde düzenlenen “Mercek-22” operasyonlarında bin 790 silahın ele geçirildiğini ve bin 847 şüpheli hakkında işlem yapıldığını açıkladı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de sulama kanalına düşen 9 yaşındaki çocuğu kurtardıktan sonra akıntıya kapılan 56 yaşındaki İrfan Bağrıaçık'ın cansız bedenine ulaşıldı. Bağrıaçık'ın suya düşen çocuğu kurtarmadan önceki son anları bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.