2 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde, yaz dönemi eğitimleri sürüyor. 22 farklı branşta ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitimlerden olan diksiyon kursuna katılan öğrenciler, anlamlı, etkili ve tonlamaları doğru bir konuşma yapabilme teknik ve uygulamalarını öğreniyor.

2 ay önce SPOR

Eskişehirspor yönetimi, takımda 3 sezondur forma giyen Arda Okumuş ile yeniden anlaşma sağlayarak sözleşme imzaladı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Çifteler ilçesinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı ile ilgili şüpheli şahıslar yakalandı ve çalıntı araç bulunup sahibine teslim edildi.

2 ay önce SAĞLIK

Tepebaşı Belediyesi, Melih Savaş Yaşam Köyü’nde hizmet veren Alzheimer Konukevi ile Alzheimer hastalığıyla mücadele eden vatandaşları ve ailelerini yalnız bırakmıyor. Merkezden bugüne kadar 334 Alzheimer hastası yararlandı.

2 ay önce ÇEVRE

Eskişehir'e çeyrek asırdır hizmet veren 25 metrelik üst geçidin yıkımına gece saatlerinde 50 kişilik ekiple devam edilirken, çalışmaların planlanan tarihten önce bitirilmesi öngörülüyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de Ankara istikametinde ilerleyen otomobilin şerit değiştirirken çarptığı cip karşı şeride geçip takla attı. Savrulan araç yan yatarak durabildi, kazada 3 kişi yaralandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Bilecik'te seyir halinde kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki su kanalına çarparken, meydana gelen trafik kazasında 1'i çocuk 4 kişi yaralandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de bir otomobilin çöp kamyonuna arkadan çarpması sonucunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı, 4 araçta maddi hasar meydana geldi.

2 ay önce ASAYİŞ

Bilecik'te bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan vatandaş hayatını kaybetti.

2 ay önce ÖZEL HABER

Eskişehir Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi'ndeki sokakların büyük bir kısmında lambalarının gündüz de yanması tepkilere neden oldu. Vatandaşlar; "Burada boşa giden elektriğin bizlerin cebinden çıkıyor" diye isyan etti.