2 ay önce SAĞLIK

LÖSEV Kurban Bayramı’nda yapılan vekâleten kurban bağışlarını Türkiye genelinde 12 ay boyunca kayıtlı hastalarına et ve et ürünleri desteği olarak hız kesmeden ulaştırıyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de, felçli eşi için oturduğu sokağı ağaç ve çiçeklerle donatan Memduh Çetin'in düzenlediği alan iki kadın tarafından dağıtılırken o anlar cep telefonu ile kaydedildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Ankara’da meydana gelen otobüs kazasında yakını yaralanan bir kişi, “Otobüste yaralı tanıdığım vardı. Bizi arayıp yaralıların olduklarını söylediler” dedi.

2 ay önce ASAYİŞ

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara-Eskişehir otoyolunun Eskişehir istikametinde şehirlerarası bir otobüsün yoldan çıkarak köprünün beton kolonuna çarpması sonucunda 9 kişinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin adli soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.

2 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında A Milli Kadın Voleybol takımımızın İtalya maçını Kanlıkavak Parkı’nda kurduğu dev ekranda yayınladı.

2 ay önce SAĞLIK

Tepebaşı Belediyesi Dil ve Konuşma Terapisi Merkezi Yeşiltepe Yaşam Merkezi’nde çalışmalarına devam ediyor. Açıldığı günden bugüne kadar merkezden 627 kişi hizmet aldı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de trafik ışıklarında duran araca çarpmamak için manevra yapan otomobil tamircilerin bulunduğu alana dalıp araca çarptı. Yaklaşık 5 dakika önce olay yerinde sohbet eden vatandaşlar ise kazayı ucuz atlattı.

2 ay önce ASAYİŞ

Ankara'nın Polatlı ilçesinde yolcu otobüsü köprünün ayağına saplanması sonucu meydana gelen trafik kazasında çok sayıda ölü ve yaralı var.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’den Bursa’nın Gemlik İlçesi’ne giden ve dorsesinde 86 tonluk rüzgar türbini gövdesi taşıyan tır, arıza yaptı.

2 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin gece mesaisi kapsamında Eğitimciler Caddesi’nde 09-13 Ağustos tarihlerinde 20.00 ile 07.00 saatleri arasında 5 gece asfalt onarım ve yenileme çalışmaları yapılacak.