2 ay önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Erzincan İl Müftüsü Muharrem Gül Eskişehir İl Müftülüğüne atandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de sulama kanalına düşen çocuğu kurtardıktan sonra akıntıya kapılarak hayatını kaybeden İrfan Bağrıaçık’ın ailesi, olayın meydana geldiği yerde eylem yaparak, kanalın üstünün kapatılmasını istedi.

2 ay önce ÇEVRE

Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakcı, Sakaryabaşı’nda yaşanan kuraklıkla ilgili bir açıklama yaparak, DSİ’den talep edilen yardımı beklediklerini belirtti.

2 ay önce ASAYİŞ

Ankara Polatlı'da şehirlerarası yolcu otobüsünün köprü ayağına çarpması sonucu meydana gelen kazada 9 kişi öldü, 27 kişi yaralandı. Kaza sebebiyle hurdaya dönen otobüs çarptığı yerden kaldırılırken, bölgede trafik akışı normale döndü.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de 21 yaşındaki Ayşenur Çolakoğlu’nu 4 kurşunla öldüren Hasan F. hakkında iyi hal indirimiyle verilen müebbet hapis cezası için İstinaf Mahkemesi’ne yapılan itiraz başvurusu reddedildi. Ayşenur Çolakoğlu’nun babası Mesut Çolakoğlu, “Avukatımızla birlikte karar hakkında Yargıtay’a itiraz dilekçesi vereceğiz” dedi.

2 ay önce GÜNDEM

Sivrihisar Belediyesi'nin eski Belediye Başkanı Yüzügüllü, yeni Başkan Habil Dökmeci'nin geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalında kendisi hakkında ortaya attığı iddialar üzerine gazetecilerle bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Düzenlenen toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yüzügüllü, Dökmeci'nin öne sürdüğü konularla ilgili basın mensuplarına evraklar dağıtarak ve resmi kayıtlara işaret ederek cevap verdi.

2 ay önce SPOR

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenecek “Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Şampiyonası” Eskişehir Sarısungur Göleti’nde yapılan 1000 m yarışları ile başladı.

2 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Uluönder Mahallesi’nde trafik akışının etkilenmemesi için asfalt onarım ve yenileme çalışmalarına gece boyunca devam etti.

2 ay önce BİLİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi, her yaştan gökyüzü meraklısına 14-15 Ağustos tarihlerinde düzenleyeceği “Gece Gözlem Etkinliği” ile unutamayacakları bir deneyim yaşatacak.

2 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediyesi’nin yerel üretime ve kadınlara verdiği destekler doğrultusunda hizmete sunduğu Kadın Üretici Ürün Satış Noktası, vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Kadınların her zaman her yerde desteklenmesi gerektiğini belirten Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Katılımcı kadınlarımızın emekleri değerleniyor, aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar” dedi.