2 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, Türkiye Emekliler Derneği Eskişehir Şubesi Başkanlığına yeni seçilen Muhsin Dilbaz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi personelinin proje kapsamında eğitim alarak oluşturduğu “Lületaşı İşleme Eğitici Eğitimi Dönem Sonu Sergisi” düzenlenen açılışla sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

2 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde, yaz dönemi eğitimleri sürüyor. 22 farklı branşta ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitimlerden olan işaret dili kursuna katılan öğrenciler, temel seviye işaret dilini öğreniyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir binanın çatı katında çıkan yangın paniğe neden olurken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda büyümeden söndürüldü.

2 ay önce ÇEVRE

Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinde hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artması bekleniyor.

2 ay önce BÖLGE

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlanırken, Karabük İl Müftülüğüne Bilecik İl Müftüsü Ali Eruh atandı.

2 ay önce SAĞLIK

Eskişehir’de ihtiyaç doğrultusunda kurulmak istenen mezbaha için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin İzmit Mezbahası incelendi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince Kanlıkavak Parkında yapılan trafik denetimlerinde 35 araç ve sürücüsüne işlem uygulandı.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından destekleme ödemesi kapsamında 8 milyon 540 bin 13 lira tarımsal destekleme ödemesi üreticinin hesabına aktarılacak.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehirli sebze üreticileri, toplam 22 ton dereotu ve maydanozu Romanya ve Ukrayna'ya ihraç etmenin mutluluğunu yaşadı.