2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de çay bahçesinde oturan vatandaşlara yönelik gerçekleşen bıçaklı saldırıyla ilgili Eskişehir Valiliği açıklama yaptı. Tepebaşı İlçesi Uluönder Mahallesi'nde bulunan bir çay ocağında meydana gelen olayda, 18 yaşındaki Arda K. isimli şahıs vatandaşlara elindeki bıçakla saldırdı. Savaş oyunu karakterini andıran giyimiyle gerçekleştirdiği saldırıda 5 kişi bıçaklanarak yaralandı. Olayın ardından şüpheli gözaltına alındı. Olayla ilgili Eskişehir Valiliği tarafından açıklama yapıldı.

2 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Eskişehir'de Tepebaşı Rauf Orbay Caddesi, Şehit Rüstem Demirbaş Parkı çay bahçesinde kesici aletle N.Ö, T.A., C.Ö., C.A. ve M.K. isimli 5 kişiye rastgele saldırarak yaralayan A.K. isimli şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığını bildirdi.

2 ay önce ASAYİŞ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Eskişehir'de sokakta kesici aletle rastgele insanlara saldırarak 5 kişiyi yaralayan şüpheli A.K'nin Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan adli soruşturma kapsamında yakalanarak gözaltına alındığını bildirdi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bilgisayar oyununun etkisinde kalarak oyun karakteri gibi giyinip bir çay bahçesinde oturan vatandaşlara bıçakla saldıran şahsın eylemi gerçekleştirdiği anlarda kask kamerası ile canlı yayın yaptığı belirlendi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de oynadığı savaş oyununun etkisi altına girerek bıçak ve balta ile saldırdığı 5 vatandaşı yaralayan 18 yaşındaki genç, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Vali Yardımcılığı görevine atanan Yakup Güney’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valiliği, yarın gerçekleştirilecek olan ses üstü test uçuşu nedeniyle duyuru yaptı.

2 ay önce EKONOMİ

Vigo, restoranlar için kolaylık sağlayacak havuz kurye modeline Eskişehir’de başladı.

2 ay önce GÜNDEM

Hobi bahçeleri ve tarım arazilerinin toplulaştırılmasını değerlendiren Tüketiciyi Destekleme Derneği (TÜKDES) Genel Merkez Onur Kurulu Üyesi Yusuf Sünbül, “Tarım arazilerinin toplulaştırılması için önlemler alınıp uygulamalar yapılırken hobi bahçeleri pıtrak gibi yaygınlaşmaktadır” dedi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de 2 araca çarptıktan sonra kaçarken kaldırıma çıkan otomobilin 2.14 promil alkollü ve ehliyetsiz sürücüsü, kazadan sonra aracın başında alkol almaya devam etti.