2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Ahmet Sezer Ortaokulu, 2024 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarına göre büyük başarı elde etti, mezun öğrenciler önemli liselerde kendilerine yer buldu.

2 ay önce GÜNDEM

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ve Seyitgazi ilçesinin mahalle muhtarları, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile bir araya geldiler.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir çay bahçesindeki oturan vatandaşlara bıçakla saldıran ve 5 kişiyi yaralayan şahıs, geniş güvenlik tedbirleri altında polis özel harekat ekipleri eşliğinde adliyeye sevk edildi.

2 ay önce SAĞLIK

Bağcılar Belediyesi’nde görevli Klinik Psikolog Şengül Yarımoğlu Çakıcı, sanal alemdeki şiddet içerikli oyunların saçtığı tehlike konusunda aileleri uyardı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekipleri, şehir dışından getirilen 640 paket kaçak sigara ele geçirildi.

2 ay önce KÜLTÜR SANAT

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Uluslararası Resim Çalıştayı gerçekleştirildi. Bu sene 11.si düzenlenen çalıştaya yoğun ilgi gözlenirken, bir çok farklı ülkeden ressamın eseri çalıştayda sergilendi. Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen 11.Uluslararası Akçaabat Resim Çalıştayı'na Ankara, Ordu, Eskişehir ve Trabzon'un yanı sıra Güney Kore, ABD, Rusya, Kazakistan, Letonya ve Gürcistan'dan olmak üzere toplam 16 ressam katılım sağladı.

2 ay önce SİYASET

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aydın Valiliği ziyaretinde dün Eskişehir'de 18 yaşındaki bir gencin oynadığı oyunun etkisinde kalarak 5 vatandaşı yaralaması olayıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Aile Eylem Planımızda da önemli yer verdiğimiz dijital bağımlılıkla mücadele etmeye kararlıyız” dedi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de dün gerçekleşen ve 1'i ağır 5 kişinin yaralandığı olayla ilgili yayın yasağı getirildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de 5 kişinin yaralandığı bıçaklı saldırı olayıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, “Toplumumuzda hem yozlaşma hem de şiddeti körükleyen yeni nesil iletişim ve eğlence cihazlarının olumsuz etkilerinden gençlerimizi, çocuklarımızı korumanın yollarını mutlaka bulmalıyız” dedi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir çay bahçesinde oturan vatandaşlara bıçakla saldıran ve 5 kişiyi yaralayan şahsın, arka sokakta üstünü değiştirdiği öğrenildi. Olay anına tanıklık eden vatandaşlar, yaşanan dehşeti anlattı.