2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir çay bahçesindeki oturan vatandaşlara bıçakla saldıran ve 5 kişiyi yaralayan Arda Küçükyetim, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de hücum yeleği, Nazi kaskı ve gözlük takıp sebepsiz yere 5 vatandaşı bıçakla saldırarak yaralayan şüphelinin yurt dışından sipariş ettiği yüksek mukavemetli 2. Dünya Savaşı Alman M35 çelik taktik savaş kaskıyla ilgili bir forum sitesinde yaptığı yazışmalar ortaya çıktı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy dün Eskişehir Şehir ve Yunus Emre Devlet Hastanelerine giderek; çay bahçesinde bıçaklı saldırıya uğrayan vatandaşların sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de 5 vatandaşın bıçaklanarak yaralandığı olayı gerçekleştiren 18 yaşındaki saldırganın yeleğinde yer alan 'Kara Güneş' ve bıçağında bulunan 'Nazi' sembolü tartışma konusu oldu.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Kanlıkavak Parkında yapılan trafik denetimlerinde 5 sürücüye cezai işlem uygulandı.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, üreticiye destek olmaya devam ediyor. Çiftçilerin tarımda verimli ekim yapması için ücretsiz “Mobil Cihaz ile Toprak Analiz” hizmeti ilk olarak Mahmudiye ilçesinde başlıyor.

2 ay önce BİLİM

Eskişehir Bilim ve Sanat Merkezi'nden bir grup yönetici, öğretmen ve öğrenci, Bursa/Uludağ'da düzenlenen TÜBİTAK Gökyüzü Gözlem Etkinliği 'ne katıldı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de Doğu illerinden kaçak sigara temin ederek bunları satmak isteyen şahsın evinden 2 bin 669 paket çeşitli markalarda kaçak sigara ve 55,5 kilogram faturasız çay ele geçirildi.

2 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü kadın futbol takımının başarılı kalecisi Esra Yarım, Burdur’da düzenlenecek U17 Milli Takım Kampına davet edildi.

2 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde bulunan jimnastik salonu, yaz dönemi kursları kapsamında çocukların yoğun ilgisini görüyor.