2 ay önce SİYASET

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Kaya, geçtiğimiz günlerde Uluönder Mahallesi'nde 18 yaşındaki bir genç tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

2 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından Yunus Emre Spor Tesisleri’nde düzenlenen yaz kursları devam ediyor. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen voleybol eğitimlerine katılan çocuklar sağlık ile spor yapıyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de dün akşam saatlerinde çıkan yangında çatısı adeta kül olan 3 bloklu apartmanda meydana gelen hasar, gün aydınlanınca dron ile havadan görüntülendi.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir'de sulamaya ihtiyaç duymadan yetişen ve tadıyla meşhur olan ‘Halilbağı Mühürlü Kavunu' üreticinin yüzünü güldürdü.

2 ay önce TEKNOLOJİ

Eskişehir'de Haadi Mousavi'nin, her yıl ağustos ayında gerçekleşen Perseid meteor yağmuru ile ilgili çektiği fotoğraflar görenleri büyüledi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de 4 metrelik çukura düşen yavru köpek AFAD ve itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de Arda K.’nın 5 kişiyi bıçakladığı park ve çay bahçesinde insan yoğunluğu azalırken, parka gidenler ise tedirginlik yaşıyor.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Uluönder Mahallesi’nde meydana gelen saldırıda yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

2 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediyesi’nin Engelliler Montaj Atölyelerinde eğitim gören bireyler, üretmeyi öğrenerek iş gücüne katılırken başarmanın da mutluluğunu yaşıyor.

2 ay önce EKONOMİ

Eskişehir'in Beylikova ilçesinde bin dekar yağlık ayçiçeği ve 100 dekar danelik mısır ekili tarlalarda hasat öncesi saha ve ürün kontrolleri gerçekleştirildi.