2 ay önce SAĞLIK

Samsun'da prematüre doğan ve akciğer solunum sıkıntısı bulunan 4 buçuk aylık Uyar bebek, 90 günlük tedavisinin devamı için helikopterle Eskişehir'e getirildi.

2 ay önce SPOR

Eskişehir’in son yıllardaki en önemli spor organizasyonları arasında gösterilen 5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali, bu yıl ETi Litalif’in ana sponsorluğunda 24-25 Ağustos tarihlerinde Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda düzenlenecek.

2 ay önce BİLİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi tarafından düzenlenen “Gece Gözlem Etkinliği” bilimseverlerden büyük ilgi gördü.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince halkın huzur ve güveninin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde, 353 şahsa kimlik sorgulaması yapıldı.

2 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi tarafından Çocuk Sanat ve Kültür Merkezlerinde düzenlenen yaz dönemi kurslarına katılan çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'de 1 yıl önce bugün göreve başlayan Vali Hüseyin Aksoy, gerçekleştirdiği birçok önemli proje ile vatandaşın hem sevgisini hem de takdirini kazandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de park halindeyken motor kısmında çıkan yangınla alevlere teslim olan otomobil, kullanılamaz hale geldi.

2 ay önce SPOR

Süper Lig'de Kayserispor ile Sivasspor arasında oynanacak müsabakada düdük çalacak olan Turgut Doman’ın yönettiği maçlarda sarı kırmızılılar, mağlup olmadı.

2 ay önce ASAYİŞ

Bolu’da çıkan orman yangınının dumanı Eskişehir kent merkezi semalarını kapladı.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de yaklaşık 1 hafta önce evinde hayatını kaybeden 68 yaşındaki Mehmet Özen'in cansız bedeni, dairesinden kötü koku geldiğini fark eden komşularının polis ekiplerine haber vermesiyle bulundu.