2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de park yapılması yasak olan yere araç bırakan duyarsız sürücüler çift şeritli caddede trafiğin tek şeride düşmesine neden olarak tepkiye yol açtı.

2 ay önce SİYASET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Parti Meclisi Üyesi Nazan Güneysu ile bir araya geldi.

2 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Bolu Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen ile bir araya geldi.

2 ay önce GÜNDEM

Rotary 2430 Bölge Guvenörü Kerem Muradi ve eşi Pınar Muradi, Eskişehir Rotary Kulübü, Eskişehir Anadolu Rotary Kulübü, Eskişehir Yunusemre Rotary Kulübü, Eskişehir Yazılıkaya Rotary Kulübü, Eskişehir Gordion Rotary Kulübü ve Bozüyük Rotary Kulübü başkanlarından oluşan bir heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi nezaket ziyaretinde bulundu.

2 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen, “Eskişehir Kültürel Mirası ile Buluşuyor” projesi kapsamında Sütlüce Mahalle sakinleri Frig Vadilerini gezdiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, geziye katılan vatandaşlarla bir araya gelerek, “Şehrimizin her bir köşesi eşsiz güzellikte, bu güzellikleri tüm Eskişehir halkı görmeli” dedi.

2 ay önce ASAYİŞ

Kütahya'da yaya üst geçidini kullanmayıp yolun karşıya geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu hayatlarını kaybeden iki kız kardeş, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

2 ay önce SPOR

TFF 3. Lig temsilcisi Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de park halindeki hafif ticari aracı 4 gün arayla 2 kez kundaklayan ve polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalanan 2 şüpheli, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 ay önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi Türk Sanat Müziği ‘Güllerin Sesi’ Kadınlar Korosu ve Tepebaşı Belediyesi Türk Sanat Müziği  Korosu, yeni seslerini arıyor. Korist adayları için kayıtlar 19 Ağustos’ta başladı.

2 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Milli Yüzücü Sümeyye Boyacı ile bir araya geldi. Sümeyye Boyacı, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda kürsüye çıkarak büyük bir başarıya daha imza atmayı hedefliyor.