2 ay önce GÜNDEM

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir İl Temsilciliği, yeni döneme güçlü bir başlangıç yapmak üzere, Yüksek İstişare Kurulu Heyeti ile geniş katılımlı Eskişehir’de bir toplantı düzenledi.

2 ay önce ÇEVRE

Eskişehir'de Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalında bulunan atıkların temizlenmesini ve bariyer eksikliğinin giderilmesi gerektiğini söyleyen Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Meryem Kuş Açıkgöz, ilgili mercilere çağrıda bulundu.

2 ay önce ÇEVRE

Beykikova'da, Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri ekiplerinin Yalınlı-Doğrul termal havuzları ve mesire alanının bağlantı yolunun yapımı üzerindeki çalışmaları devam ediyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de şiddetli koku ihbarı yapılan bir daireye giren polis ekipleri, tahminen bir haftayı geçkin süre önce hayatını kaybeden 73 yaşındaki Semahat İpekdağ'ın cenazesi ile karşılaştı. Yaşlı kadının cansız bedeni, taşınamadığı için olay yerinde yapılan otopsinin ardından Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

2 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi tarafından Çocuk Sanat ve Kültür Merkezlerinde düzenlenen yaz dönemi kursları kapsamında düzenlenen resim atölyesine katılan çocuklar resim tekniklerini öğrenerek hayallerini resmediyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de Porsuk Çayı'na düştüğü tahmin edilen Zeki Kireç'in cansız bedenine ulaşıldı.

2 ay önce TEKNOLOJİ

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi, birçok sosyal girişimciye ışık tutmaya devam ediyor. Merkez faaliyet girdiği günden bu yana başta gençler olmak üzere toplumun her kesiminden insanın vazgeçilmezi olmayı başardı.

2 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi ve Şehir Tiyatroları Kukla Yapım Atölyesi iş birliğiyle düzenlenen “Kukla Oynatım Atölyesi” renkli görüntülere sahne oldu.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'de Beylikova Belediyesi tarafından önemli etkinliklerinde kullanılmak üzere 5 bin adet plastik sandalye ve bin adet katlanır plastik masa satın alınarak köylere hibe edildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir park çevresinde yüksek ses ile çevreye rahatsızlık veren araçla ilgili sosyal medyada yapılan paylaşım sonrası harekete geçen polis ekiplerince kimlik bilgileri tespit edilen sürücüye işlem uygulandı.