2 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir’de üretim yapan genç çiftçilerle bir araya geldi. “Üretmek istiyoruz” diyen çiftçiler üretim maliyetleri nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları Başkan Ataç ile paylaştı.

2 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir'de Hadi Mousavi tarafından çekilen 'Süper Ay' fotoğrafları görenlere eşsiz bir manzara sundu.

2 ay önce EĞİTİM

Türk Eğitim Sen 2 No'lu Şube Başkanı Engin Melekşah; Haberes Genel Yayın Yönetmeni Ayhan Aydıner'in 'Sekreterler Sendikası' haberiyle ortaya çıkardığı Eğitim Birsen 2’nolu Şube Başkanı Fehmi Çetin'in, sendika başkanlığından istifa etmeden Fakülte Sekreteri olarak atanmasına tepki gösterdi.

2 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'de çilingirlik yapan Soner Altın, hizmet talep eden müşteriler konusunda çok hassas olduklarını, mevcut ikametgah adresinin ona ait olup olmadığını araştırdıklarını belirtti. Altın, "Kira kontratı mevcutsa kontrol ediyoruz ve çok şüphelendiğimiz durumlarda komşulardan bilgi alıyoruz" dedi.

2 ay önce SAĞLIK

Güneş gözlüğü alırken orijinal olmasına dikkat çeken Eskişehir esnafı Ömer Faruk Göker, geri dönüşüm malzemeleri ile yapılan imitasyon gözlüklerinden vatandaşın uzak durması gerektiğini söyledi.

2 ay önce MAGAZİN

Eskişehir'de hobisini bir iş haline getiren Orkun Saç'ın koleksiyonunda 9 adet klasik otomobil bulunuyor.

2 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen Tasarım Atölyesi ile katılımcılar, kentin farklı noktalarında çizimler gerçekleştiriyor. Çocuklar atölye kapsamında 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezini resmetti.

2 ay önce MAGAZİN

Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Sadri Atam'ın oğlu Atakan Atam dünya evine girdi.

2 ay önce SPOR

Eskişehir'de düzenlenen sportif amaçlı düzenlenen sazan yakalama yarışması kıyasıya rekabete sahne oldu.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir inşaatta gece bekçisini silahla yaraladıktan sonra kendisini eve kapatarak havaya ateş eden şahıs, polis ekipleriyle yaşadığı silahlı çatışma ve kovalamaca sonucunda yakalandı.