2 ay önce GÜNDEM

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Belediyeler Birliği’nin encümen üyeliğine seçilen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, önümüzdeki dönemde Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Türkiye delegasyonunda yer alacak ve kongre üyesi olarak görev yapacak. Avrupa Konseyi toplantı ve müzakerelerinin Ekim ayında başlayacağı biliniyor. Başkan Ünlüce, aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Konseyi’nin de (SODEMBEK) doğal üyesi oldu.

2 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Türkiye Emekliler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Muhsin Dilbaz ile bir araya geldi.

2 ay önce EĞİTİM

Rektör Prof. Dr. Adnan Özcan, 2024 YKS sınavıyla Eskişehir Teknik Üniversitesine (ESTÜ) en üst sıradan yerleşen Enes Kandemir’i makamında kabul etti.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir inşaatta görevli gece bekçisini silahla yaraladıktan sonra kendisini eve kapatarak havaya ateş eden ve polis ekipleriyle yaşadığı silahlı çatışma ve kovalamaca sonucunda yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

2 ay önce SPOR

Eskişehir’de bu yıl 24-25 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan “ETİ Lifalif 5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali” binlerce yerli ve yabancı sporcuyu buluşturacak. Eskişehir’in uluslararası tanıtımına büyük katkı sürecek dev organizasyon 2 gün sürecek.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de, iddiaya göre oturduğu sitede komşusu emekli polis memuru tarafından sopayla dövülüp boğazı sıkılan 54 yaşındaki Bahar Ganız şikayetçi olduktan sonra koruma talebinde bulundu.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'in Sarısungur Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde çıkan yangın itfaiye ekiplerine zamanında haber verilemeyince, hasat edilmiş yulaf, mısır, tarım ekipmanları ile samanın büyük bölümü kül oldu.

2 ay önce GÜNDEM

Bursa Valisi olarak atanan eski Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, düzenlenen devir teslim töreni sonrası görevine başladı.

2 ay önce ASAYİŞ

Afyonkarahisar Valiliği, Sinanpaşa ilçesi Kırka beldesindeki ormanlık alanda çıkan yangınla ilgili olarak “Yangına 1 uçak, 1 helikopter, 22 arazöz ve itfaiye aracı, iş makinaları, drone ve diğer araçlar olmak üzere toplam 37 araç ve 95 personel ile havadan ve karadan müdahale edildi" açıklaması yaptı.

2 ay önce GÜNDEM

Beylikova’da Belediye Başkanı Av. Hakan Karabacak’ın öncülüğünde, Kaymakam Batuhan Bayrak, ilçe başkanı, müftü vekili, meclis üyeleri, muhtarlar, belediye ve kooperatif personeli ile Beylikova halkının katılımıyla yeni araç ve ekipmanların teslim töreni düzenlendi.