2 ay önce GÜNDEM

1983-1987 yılları arasında Halkçı Parti (HP) ve SHP Eskişehir milletvekilliği yapan Münir Sevinç vefat etti. Sevinç'in cenazesi, 21 Ağustos 2024 Çarşamba günü öğle namazına müteakip Mamure Camii'nden kaldırılarak Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek,

2 ay önce GÜNDEM

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden yazar Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan, Marmara İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

2 ay önce GÜNDEM

Vali Hüseyin Aksoy, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de dün gece bir inşaatta gece bekçisini silahla yaraladıktan sonra kendisini eve kapatarak havaya ateş eden ve polis ekipleriyle yaşadığı silahlı çatışma ve kovalamaca sonucunda yakalanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

2 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı ilçesi Yaşar Kemal Bulvarı’nda 3 gece yapılacak asfalt onarım çalışması nedeniyle sürücüleri uyardı.

2 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Nazan Güneysu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti.

2 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve ESMEK iş birliği ile kukla tiyatrosu “Pinokyo” Eskişehir'in merkez mahallelerinde çocuklar için ücretsiz olarak sahnelenecek.

2 ay önce GÜNDEM

Bolu ilinin Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen ve beraberindeki heyet Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

2 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, “ETi Litalif 5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali” nedeniyle trafiğe ve araç parkına kapalı olacak cadde, sokak ve otoparklar konusunda uyarıda bulundu.

2 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, üreticilerin her geçen gün artan sorunları ve şikayetlerini görüşmek üzere, Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Kurtuluş Uzun ve yönetimini ziyaret etti.