2 ay önce SAĞLIK

Eskişehir Sağlık Sen Şube Başkanı Hasana Hüseyin Köksal; "Aşı reddi giderek artıyor iş yükü Aile sağlığı çalışanına kalıyor. Bağışıklamada hastalıkların önlenmesinde en büyük etken olan aşıların son dönemlerde ailelerce red  edilerek toplum sağlığı açısından büyük risklere neden olmakta ve yeni düzenlemelerle ailelerden bu sorumluluk alınarak aşılama ve bağışıklama oranlarının düşmesine ve bu yönde yıllardır yapılan çalışmaların anlamsızlaşmasına neden olmaktadır" dedi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de Arda K. isimli şahıs tarafından bıçakla yaralanan 5 vatandaştan 1’i olan Cumali Özemek, tedavisinin ardından yaralandığı parka gelirken, “Yine yaralandığım parka geldim ama tedirginlik var. Yine olacak diye korkuyorum” dedi.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de asker eğlencesinde havaya ateş edildiğine yönelik ihbara giden ekipler, mukavemetle karşılaştı. Olayda 1 polis memuru darp edilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

2 ay önce SİYASET

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilay Mert Başlı ile bir araya geldi. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın siyasi parti temsilcileri ile temasları sürüyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de direksiyon hakimiyetini kaybederek aracıyla şarampole yuvarlanan ve takla atan 80 yaşındaki sürücü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

2 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı büyük bir coşku ile kutlanacak.

2 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) hakkında gerçekleştirilen toplantıya katılım sağladı.

2 ay önce GÜNDEM

Denizli Kadastro Müdürü olarak görev yapmakta iken, Eskişehir Tapu ve Kadastro 17. Bölge Müdürlüğü makamına Bakanlık Oluru ile atanan V. Sadık Yıldırım görevine başladı.

2 ay önce ÇEVRE

Sivrihisar Belediyesi, ilçe merkezinde ve kırsal bölgelerde yürütülen kapsamlı çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelinde yürütülen projelerle birlikte, kırsal mahallelerde de önemli iyileştirmeler yapılıyor. Sivrihisar Belediyesi ekipleri, hem ilçe merkezinde hem de kırsalda etkin bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

2 ay önce EKONOMİ

Türkiye’nin dört bir yanında çiftçiler, üreticiler mazot, gübre, ilaç, tohum, işçilik maliyetlerindeki artışa rağmen ürünleri maliyetleri karşılamaması nedeniyle eylemler düzenliyor. CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir’de sebze üreticileriyle bir araya gelerek, tarlada üreticilerin sıkıntılarını dinledi.