1 ay önce ÇEVRE

Eskişehir'in Oynaş Mahallesi'nde önceki yıl çıkan orman yangınında kül olan 312 hektar alan 333 bin fidanın dikimi ve 105 kilogram tohumun atımı için hazırlanıyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de konvansiyonel elektrikli trenin test sürüşü esnasında bölgedeki ağaçları kesmek için alana giren teknisyen, trenin çarpması sonucunda hayatını kaybetti.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de geçtiğimiz gün bir asker eğlencesinde tabancayla havaya ateş edilmesi olayına müdahale eden polis ekiplerine mukavemette bulunan 4 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de ‘Tefecilik’ yaptığı belirlenen 2 şahıs, jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalandı.

1 ay önce GÜNDEM

Tüm Biçerdöverciler ve Hasat Makinecileri Federasyonu (TÜBİFED) Başkanı Ahmet Saltık, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi makamında ziyaret etti.

1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Tepebaşı Belediyesi Türk Halk Müziği Kadınlar Korosu, yeni seslerini arıyor. Koro için kayıtlar, 02-06 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

1 ay önce GÜNDEM

Mahmudiye Kaymakamı Semanur Kalkan, Eskişehir Gümüşhane Derneği'ni ziyaret ederek iki şehir arasındaki dostluğa yeni bir boyut kazandırdı. Kaymakam Kalkan’ın bu ziyareti, Eskişehir ve Gümüşhane’nin köklü bağlarını yeniden canlandırma fırsatı sundu.

1 ay önce SAĞLIK

Eskişehir Şehir Hastanesi Üroloji Servisi'nden Doç. Dr. Coşkun Kaya ve eşi Doç. Dr. Yeliz Kaya, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi ziyaret etti.

1 ay önce SİYASET

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) 2023 yılı "Yaşam Memnuniyeti Araştırması" sonuçları, Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne (AB) üyelik sürecine ilişkin toplumdaki desteğin AK Parti’nin iktidarı altında dramatik bir şekilde eridiğini gözler önüne seriyor.

1 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Kuzey Kafkas Karaçay Malkar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Bicioğlu ile bir araya geldi.