1 ay önce EĞİTİM

Rahatsızlığı sebebiyle hayatını kaybeden Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrencisi Mehmet Özdemir için Rektör Prof. Dr. Adnan Özcan taziye mesajı yayımladı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de, 2024 yılı boyunca 112 Acil Çağrı Merkezi'ni gereksiz meşgul eden 35 kişiye 77 bin 976 TL para cezası kesildi.

1 ay önce YAŞAM

Hayatına yıllar boyunca kattıklarına bir göz at. Hangi yollardan geçtin, hangi dağları aştın, hangi denizleri geçtin? Gözlerinin önünden geçmiş olan anları, yaşadığın zorlukları, kazandığın zaferleri bir bir gözden geçir. Her biri, bir zamanlar yalnızca bir fikir, bir hayal, bir umut olarak belirmişti gözlerinde.

1 ay önce ÖZEL HABER

Başak burcu, zodyağın altıncı burcudur ve genellikle pratiklik, dikkat ve analitik düşünme ile ilişkilendirilir. Başaklar, detaylara büyük önem verir ve mükemmeliyetçilikleriyle tanınır. Eleştirel düşünme yetenekleri, onların karmaşık problemleri çözmede usta olmalarını sağlar.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Tolga Yılmaz, yeni görevini İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar’dan devraldı.

1 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya uyuşturucuya karşı Eskişehir merkezli olmak üzere 11 ilde düzenlenen “Narkoçelik-34” operasyonları sonucu 103 şüphelinin yakalandığını ve 100’ünün tutuklandığını açıkladı.

1 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi bünyesinde kurulan Tepebaşı Arama Kurtarma (TAK) ekibine katılan yeni gönüllüler ile tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'e atanan İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’a ziyarette bulundu.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kırsal ilçelerin gelişimine yönelik yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekliyor. 16 Eylül tarihinde Sivrihisar’da açılacak Çocuk Evi, 3-6 yaş arası çocukların okul öncesi eğitimine büyük katkı sağlayacak.

1 ay önce SAĞLIK

Milyonda bir görülen ‘Akalazya’ hastalığı nedeniyle 10 yıldır yeme ve içme problemi yaşayan 16 yaşındaki Hüseyin Orhan, Eskişehir Şehir Hastanesi’nde geçirdiği operasyonun ardından sağlığına kavuştu. Yıllar sonra ilk defa normal şekilde yemek yiyen Hüseyin Orhan, “Dürüm hiç yiyemiyordum ama artık yiyebileceğim, çok mutluyum” dedi.