1 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi tarafından üniversite eğitimi için Eskişehir’i tercih eden öğrenciler için 19 Mayıs Gençlik Merkezi önüne tanıtım standı açıldı. Açılan stantta öğrencilere Tepebaşı Belediyesi’nin gençlere yönelik verdiği hizmetler ve geçen eğitim öğretim yılında açılan kız misafirhanesi hakkında bilgi veriliyor.

1 ay önce GÜNDEM

Çankaya Mahallesi'nde Muhtar Mustafa Dağ koordinesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar için 'Kıyafet Panayırı' düzenlendi.

1 ay önce SPOR

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı ve NEFER tribün grubu lideri Murat Diri, bir veda mesajı yayımlayarak, "Dost düşman herkes biliyor ki hakkını verdik, Eskişehir halkına yakışır bir tribün oluşturduk. Amigo Orhan'ın emanetini layıkıyla yukarıya taşıdık ve artık veda zamanı. Allah'a emanet olun" dedi.

1 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen su jimnastiği kursunun yaz dönemi kapanışı muhteşem gösteriyle gerçekleşti.

1 ay önce ÇEVRE

Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinde gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı öngörülüyor.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin yollardaki gece mesaisi 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesi 26 Ağustos’ta tamamlanacak. Başkan Ayşe Ünlüce, “Gece çalışmalarımızdan çok olumlu dönüşler aldık. Hemşehrilerimizin yaşamını her alanda kolaylaştıracak uygulamalara devam edeceğiz” dedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de bir otomobilin kamyona çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

1 ay önce SPOR

“ETi Lifalif 5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali” bu yıl büyük bir heyecana sahne oldu. Binlerce yerli ve yabancı sporcunun Eskişehir’in Cadde ve sokaklarını keşfettiği yarışta, madalya mücadelesinin yanı sıra ortaya renkli görüntüler de çıktı. Yarı maraton heyecanının startını Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce verdi.

1 ay önce SİYASET

CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, ürünlerini artan maliyetlerin çok altında satmak zorunda bırakılan ve emeklerinin karşılığını alamayan domates üreticilerini dinledi. Yaş Sebze ve Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Yıldıran Kılıç’ı da ziyaret eden Süllü, “Ülkede, halinden memnun olan tek bir çiftçi bırakılmadı. Üretici maliyetler altında eziliyor" dedi.

1 ay önce SPOR

“ETİ Lifalif 5. Uluslararası Eskişehir Yarı Maratonu ve Spor Festivali” Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda başladı. Dev organizasyonun ilk gününde düzenlenen Spor Festivali, spor ve eğlence dolu renkli etkinliklerle 7’den 70’e binlerce sporcu ve sporseveri bir araya getirdi. Festivale katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, tek tek stantları gezerek, çocuklarla spor aktivitelerine eşlik etti.