1 ay önce BÖLGE

Bilecik Belediyesi tarafından kent merkezinde yer alan orta refüjde gerçekleştirilen çalışmayla Bilecik’in şehir vitrini güzelleşti.

1 ay önce ASAYİŞ

Bilecik'te geri manevra yapan elektrikli motosiklet devrilirken sürücü yaralandı. O esnada olayı gören bir doktor hemen koşarak ambulans gelene kadar yaralının başından ayrılmadı.

1 ay önce EKONOMİ

Ethereum fiyat grafiği, ETH'nin zaman içindeki fiyat hareketlerini ve trendlerini görsel olarak gösterir. Teknik analizde, bu grafik kullanılarak fiyat trendleri, destek ve direnç seviyeleri, teknik göstergeler ve grafik formasyonları analiz edilerek gelecekteki fiyat hareketleri tahmin edilmeye çalışılır.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde bazı cadde ve sokakların trafiğe kapatılacağını duyurdu.

1 ay önce ÇEVRE

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir’de havanın parçalı ve az bulutlu olacağını, öğle saatlerinde ise sağanak yağışın etkili olacağını öngörüyor.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

1 ay önce SİYASET

İYİ Parti Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş; "​23 Ağustos 2022 tarihinde yapmış olduğum basın açıklamasında Sivrihisar Organize Sanayi Bölgesinin altyapı üstyapı hizmetlerinin tamamlandığını ve atıl kalmaması için ilçemize yatırımcıları davet etmiş idim. Nihayet ilçemizin makûs talihini değiştirecek, ilçeden şehre göçü önleyecek hatta dışarıdan göç almasını sağlayacak, ilçemizi ticari ve ekonomik olarak kalkındıracak olan Organize Sanayi Bölgesine ilk kazma vurulmuştur" dedi.

1 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Metin Özöğüt Yaşam Merkezi sakinlerini ziyaret etti. Merkez sakini deneyimli vatandaşlar Başkan Ataç’a sağlanan hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, Başkan Ataç da “Büyüklerimizin sağlıklı bir yaşam sürmeleri için elimizden geleni yapıyoruz, onlar bizim başımızın tacı” diye konuştu.

1 ay önce SPOR

Türkiye Boks Şampiyonası’nda U22 Kadınlar Kategorisinde 3’üncü olan Rabia Yüceer ve ailesi Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’a ziyarette bulundu.

1 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Kent Konseyi bünyesinde kurulan ESPAT Çalışma Grubu Başkanı Veronica Aydın ile bir araya geldi.