1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de, kendilerini polis olarak tanıtarak yaklaşık 1 milyon lira değerinde ziynet eşyası çalan 2 şüpheli, jandarmanın titiz takibi sonucu İstanbul’da yakalandı.

1 ay önce SPOR

TFF 3. Lig temsilcisi Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, Alanya 1221 FK ile karşılaştı.

1 ay önce ASAYİŞ

Kütahya'da 2 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

1 ay önce EKONOMİ

Hükümetimiz 2024 yılını emekli yılı ilan etti. Tabiidir ki başlığı emekli ile başlayan bir yılda emeklilerimize bazı müjdeler vermekte gereklidir. Elde para ile müjde verilebilecek mali kaynak olmadığından rahmetli Necmeddin Erbakan’ın ifadesiyle “PANSUMAN” müjdelere yönelindi.

1 ay önce EĞİTİM

1923'te Cumhuriyet kurulurken Türkiye nüfusunun yüzde 80'i köylerde yaşıyordu. Uzun yıllar kaderine terk edilen Anadolu köylüsüne Cumhuriyet sahip çıktı. Cumhuriyetin kurucu kadroları çok zor koşullarda binlerce köye okul ve öğretmen götürdü.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) bünyesinde kurulan ve mesleki eğitimler veren Mesleki Edindirme ve Geliştirme Merkezi (MEGEM) 38. dönem kursları yapılan mülakatların ardından başladı. Yeni dönemde 105 kişi merkezde ücretsiz eğitim alarak, sanayi sektöründe istihdam edilecek.

1 ay önce EKONOMİ

Ağustos olağan meclis toplantısında konuşan Metin Güler, enflasyonla mücadele için üretim ve işletme giderlerini artıracak zamlardan kaçınılması gerektiğinin altını çizdi.

1 ay önce SİYASET

Sebze ve meyve fiyatlarındaki pahalılık nedeniyle vatandaş tezgahlara yaklaşamazken, satış yapamayan esnaf çareyi etiket değiştirmekte arıyor. Sebze ve meyve fiyatlarının vatandaşın alım gücünün üzerine çıkmasının ardından ürünlerin kilogram fiyatını pahalılıktan yazamayan esnaf ‘yarım kilogram’ etiketlerinin ardından şimdi de ‘bir yemeklik’ etiketlerine geçti.

1 ay önce GÜNDEM

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler ile büyük bir coşkuya sahne olacak. Etkinlikler kapsamında Porsuk Çayı’nda büyük ilgi gören “Fener Alayı Geçişi” de düzenlenecek.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de uyuşturucu madde ticareti yaptığından şüphelenilen şahsın evinde jandarma tarafından yapılan aramalarda farklı miktar ve türde uyuşturucu madde ile sahte polis kimlikleri ele geçirildi.