1 ay önce SİYASET

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un Karabayır mevkiinde inşa edilen kaçak yapılarla ilgili yaptığı açıklamaları sert bir dille eleştirdi. Kazım Kurt’un kamuoyunu yanıltmaya çalıştığını vurguladı.

1 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri’nde düzenlenecek çocuk oyun grupları için kayıtlar 2 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

1 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlarken, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102'nci yıldönümünde de milletçe aynı coşku ve heyecanı paylaşıyor, Ata’mıza olan sevgi ve özlemi hep birlikte yüreğimizde hissediyoruz. Bizler de 30 Ağustos ruhunu yaşatarak, ülkemizi ve kentimizi daha da ileriye götürmek üzere var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, İçişleri Bakanı ve Milli Eğitim Bakanı'nın başkanlığında gerçekleştirilen Yeni Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

1 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümüne özel düzenlenen 2. Geleneksel Kurtuluş Tenis Kupası Turnuvası tüm heyecanıyla devam ediyor. Turnuvayı izleyen Başkan Ataç, tüm sporculara başarılar diledi.

1 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal görevinden istifa etti. Erdal'ın yerine eski ESOGÜ Rektörü ve YÖK Üyesi Prof. Dr. Kemal Şenocak'ın vekaleten atandığı öğrenildi.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 1 Eylül Pazar günü yapılacak olan KPSS Ön Lisans Sınavı nedeniyle otobüs seferlerinde düzenlemeye gitti.

1 ay önce GÜNDEM

Belediye İş Sendikasi Eskişehir Şube Başkanı Kemal Azak; "Mahmudiye Belediyesinde Belediye İş Sendikamız 20 yıldır örgütlü ve halen yetkili sendikadır. Genel İş Sendikası örgütlü olduğumuz Mahmudiye Belediyesine yetkisi olmadığı halde despotça, barbarca, zorbaca ve yasal olmayan bir şekilde hizmet binasına girip taşkınlık yapmışlardır" dedi.