1 ay önce GÜNDEM

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü nedeniyle Porsuk Çayı’nda düzenlenen Fener Alayı büyük bir coşkuya sahne oldu. Porsuk Çayı'nın etrafını dolduran binlerce Eskişehirli' ye seslenen Başkan Ayşe Ünlüce, “30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun! Bu gece ne kadar güzelsin Eskişehir!” dedi.

1 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi tarafından 6 farklı mahallede 6 farklı sanatçı ile gerçekleşen konser programının son gününde Eskişehirliler Zafer Bayramını coşkuyla kutladı.

1 ay önce SPOR

Eskişehir'de yeni sezona erkek futbol takımları ile yaptığı antrenmanlar ile hazırlanan 16 yaşındaki kaleci Esra Yarım'ı, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş transfer etmek istiyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir ara sokakta hızlı ilerlediği iddia edilen otomobilin çarptığı kedi feci şekilde öldü. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken kedileri besleyen Havva Nazife Gençer, kediye aracıyla çarpan şahsın kendilerini tehdit ettiğini iddia etti.

1 ay önce SAĞLIK

8 Nisan 2013 sabahı, o günün İngiltere Başbakanı David Cameron “İngiltere eski başbakanlarından Muhafazakar Parti eski lideri Barones Margaret Thatcher’ı bu sabah geçirdiği bir inmenin ardından kaybettik. Büyük bir Britanyalıydı. Kendisi ülkemize liderlik etmekle kalmadı, ülkemizi kurtardı. Onun tarihe, barış zamanlarının en büyük Britanya başbakanı olarak geçeceğine inanıyorum” açıklaması ile dünyaya seslendi.

1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Bir beste nasıl oluşur hiç düşündünüz mü? Her bestenin içinde latif bir kadın mı vardır sizce? Ya da fevkalade güzel bir kadına, dertli bir aşka, nankör bir sevgi için mi bestelenir bir eser?

1 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen konser programlarıyla Zafer Bayramı’nın 102’nci yılı coşkuyla kutlanıyor. 6 farklı mahallede 6 farklı sanatçı ile iki gün sürecek konser programının ilk gününde Eskişehirliler doyasıya eğlendi.

1 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde yaz dönemi satranç kursuna katılan çocuklar arasında turnuva gerçekleştirildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz, Mobil Göç Noktası aracına ziyaret gerçekleştirdi.

1 ay önce SİYASET

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından Eskişehir'de yapımı sürdürülen Kredi Yurtlar Kurumu'nun (KYK) yurdunun inşaatına ziyarette bulundu.