1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de sokak arasından çıkan kamyona çarpmamak için ani manevra yapan otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kaldırımdaki ağaca çarptı. Kazada araçta yolcu olarak bulunan 17 yaşındaki çocuk yaralandı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de viraja hızlı girdiği için kontrolden çıkan ve karşı şeride geçerek takla atan otomobilde bulunan karı koca yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yılı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Bundan 102 yıl önce Eskişehirliler, ordusunun yanında canından kıymetli buldukları vatanlarını ve bağımsızlıklarını, büyük bir fedakarlık ve kararlılıkla savundu” dedi.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, 2 Eylül Eskişehir'in Kurtuluş Günü'yle ilgili bir mesaj yayımlayarak, "Bir yılı aşkın bir zamandır havasını teneffüs ettiğim, suyunu içtiğim, sevincini ve hüznünü paylaştığım, kurtuluşun ve kuruluşun şehrinde Vali olarak görev yapmanın onurunu yaşıyorum" dedi.

1 ay önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen 2024-Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) bazı adaylar son anda yetişirken, bazı kadın adaylar da çıkartmakta güçlük çektikleri piercing tarzı takıları nedeniyle az kalsın sınava giremiyordu.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de hareket halindeki traktörün arka tekeri ile üst kasası arasına sıkışan 10 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti.

1 ay önce SİYASET

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

1 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü onuruna düzenlenen Minikler ve Veteranlar Spor Şenliği, büyük coşkuya sahne oldu. İki gün süren şenlik, “Sporcu Kortej Yürüyüşü” ve “Ödül Töreni” ile tamamlandı.

1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Orkestra şefi Oğuzhan Balcı yönetiminde, Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde gerçekleşen “Bir Ulus Uyanıyor” konseri sanatseverlerden beğeni topladı.