1 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi, Mavi Masa ve WhatsApp iletişim kanalları aracılığıyla ilçe sakinlerinin her an ulaşabileceği bir hizmet sunmaya devam ediyor. Mavi Masa, haftanın her günü Eskişehirlilere hizmet veriyor. 2024 yılının ilk 8 ayında, vatandaşlar tarafından iletilen 26 bin 794 talep başarıyla çözüme kavuşturuldu.

1 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi ile Sakin Okul Eğitim Kültür ve Sanat Derneği iş birliğinde hayata geçirilen Yeryüzü Ekoloji Okulu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilen atölye çalışmaları kapsamında Eylül ayı programı başlıyor.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir’de 2024- 2025 adli yıl açılışı nedeniyle Adliye Sarayı önünde bir tören düzenlendi. Törene aynı zamanda avukat olan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce de katıldı.

1 ay önce ÇEVRE

Eskişehir'de dün başlayan yağışların bugün devam etmesi ve hava sıcaklığının 1 ila 3 derece azalması bekleniyor.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir’de 2024- 2025 Adli Yıl Açılışı nedeniyle Adliye Sarayı önünde bir tören düzenlendi. Törende Konuşan Eskişehir Baro Başkanı Mustafa Elagöz; "Halk, adalete olan inancını kaybetmiştir. Bir ülkede halk adalete inancını kaybetmiş ise orada yargının bağımsız ve tarafsız davranmadığı olgusu ön plana çıkmaktadır. Yargı bağımsızlığı, toplumun adalete olan inancı ile doğru orantılıdır" dedi.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir’in 2 Eylül düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü Valilik Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Törende konuşan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Eskişehir halkının büyük mücadeleler verdiğini hatırlatarak, “Kahraman Eskişehir halkı kurtuluş sürecinde bir direnç noktası, bir semboldür" dedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de dükkanının önündeki kaldırıma vidaladığı tabelasının geri dönüşüm toplayan bir kadın tarafından söküldüğünü gören esnaf Burak Kaban, “Kamera kaydından baktım, çok şaşırdım. Biz zor sökeriz, kadın alıp götürmüş” dedi.

1 ay önce SAĞLIK

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Bilge, okul öncesi aile ve çocuklara sağlık önerilerinde bulundu.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yılı sebebi ile şehitlerin kabri ziyaret edildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Seyitgazi yolunda meydan gelen ve 14'ü polis memuru 15 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.