1 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi tarafından 2018 yılında Çamlıca Mahallesi’nde hizmete kazandırılan Çamlıca Parkı ve Deneyimli Kafe, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Çamlıcalıların adeta akın ettiği alan, kaykay pisti ile de çocukların uğrak noktası olmayı başardı.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir'de bir parkta bulunan tuvaletlerin yaklaşık 8 yıldır kapalı olduğu iddia edilirken, ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlar durumdan muzdarip.

1 ay önce GÜNDEM

Gazeteci Ali Baş'ın babası Osman Baş vefat etti.

1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Vali Hüseyin Aksoy, Eskişehir’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programa katılan Tarihçi Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı ile bir araya geldi.

1 ay önce ASAYİŞ

Bilecik'te otomobilin yağmur kanalına devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de yaşayan 25 yaşındaki Tuğba Koç, evlilik yıl dönümünde park halindeki otomobilin arka koltuğunda boğazı kesilmiş halde ölü olarak bulundu.

1 ay önce EĞİTİM

'Sevgi, Güven, Disiplin' sloganıyla Eskişehir'de başarı öyküsü yazan Orhun Eğitim Kurumları yeni dönem öncesi velilerle buluştu.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy yeni adli yıl dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

1 ay önce SİYASET

Adalet ve Kalkınma Partisi  Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehir'in önemli ilçelerinden İnönü'de gerçekleştirdiği ziyaret çerçevesinde vatandaşlarla buluştu.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Kemal Şenocak, akademisyen Öğr. Gör. Seçil Bıkmaz'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.