1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Dr. Figen Gürsoy’un Yaşar Kemal’in eserlerinden esinlenerek hazırladığı “İnsan Dünyadır” minyatür sergisi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kent Müzeleri Kompleksi Sergi Salonu'nda sanatseverlerle buluştu.

1 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 42 ilde uyuşturucuya karşı düzenlenen “Narkoçelik-37” operasyonları ile 479 kilogram uyuşturucu madde ve 160 bin 967 adet uyuşturucu hapın ele geçirildiğini ve 227 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de, tarihi eser bulmak için evlerinin bahçesinde kaçak kazı yapan 2 kişi, av tüfeği, tabanca ve mühimmatlarının yanı sıra çok miktarda malzemelerle birlikte yakalandı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de oyun oynadıkları esnada Porsuk Çayı'na kaçırdıkları plastik topu almaya çalışırken canlarını tehlikeye atan çocuklar görenleri endişelendirdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de tartıştığı arkadaşının başına sert bir cisimle vurarak öldüren 64 yaşındaki Tolga Ç.’nin yargılandığı dava 31 Ekim’e ertelendi.

1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve ESMEK işbirliğiyle Eskişehir’in 6 farklı Mahallesi’nde sahnelenen “Pinokyo” adlı kukla oyunu, yaklaşık 1000 çocuğun katılımıyla şenlik havasına büründü.

1 ay önce SAĞLIK

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü'nce 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası çerçevesinde yapılan yürüyüş etkinliği büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

1 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Eskişehir Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nde hal esnafı ile bir araya geldi. Başkan Ünlüce, hal esnafının taleplerini dinleyerek, “Esnafımız büyük bir özveriyle çalışıyor. Bu emek, sadece kendi geçimlerini sağlamanın da ötesinde, şehrimizin ekonomik hayatına önemli bir katkı veriyor” dedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de yaşayan ve park halindeki otomobilin arka koltuğunda boğazı kesilmiş halde ölü olarak bulunan Tuğba Koç'un eşi A.K.'nin gözaltına alındığı öğrenildi.

1 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi, Tepebaşı Kent Enstitüsü ile Köy Enstitülerinin sosyal eğitim anlayışını, günümüzün gelişmiş e-öğrenme teknolojileriyle harmanlıyor. Kullanıma sunulan 7 ders içeriğinden, 3 bin 570 öğrenci yararlanıyor.