1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de aracının arka koltuğunda ölü olarak bulunan Tuğba Koç’un gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakılan eşi A.K.’nin cumhuriyet savcısına verdiği ifadede, eşinin uyku problemlerinden dolayı psikolojik sıkıntılar yaşadığını söylediği öğrenilirken, yapılan otopsi incelemesinde intihar belirtileri tespit edildiği bildirildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de aracının arka koltuğunda ölü bulunan 25 yaşındaki Tuğba Koç'un  cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından gözyaşları içinde çalıştığı hastanenin morgundan alındı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de aracının arka koltuğunda ölü bulunan 25 yaşındaki Tuğba Koç'un gözaltına alınan ve bu sabah adliyeye sevk edilen eşi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

1 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi personeline yönelik iş güvenliği eğitimi verildi. Eğitime katılan personele, çalışma mevzuatı ve yasal hakları konularında bilgi verildi.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Kentpark içerisinde yer alan yapay plajı, 38 bin ziyaretçiyi ağırladığı 2024 yaz sezonuna 9 Eylül itibariyle veda ediyor. Yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği plaj, hafta sonu bu sezonun son misafirlerini ağırlayacak.

1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları minik seyircileri için sahneleyeceği “Ben de Uçabilirim” adlı kukla oyununun provalarına başladı.

1 ay önce ASAYİŞ

Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde yapılan denetimlerde dilenirken yakalanan 4 şahıs üzerinden 741 lira para çıktı. Merkez karakola götürülen şahıslara kabahatler kanununun 33. Maddesi gereğince işlem yapıldı.

1 ay önce EKONOMİ

Eskişehir'de yağdan gazoza kadar birçok ürünün elde edildiği lavantanın el yordamı ve oraklarla hasadına başladı.

1 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda gerçekleştirilen '9. Uluslararası Eğitimde ve Psikolojide Ölçme ve Değerlendirme Kongresi' başladı.

1 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, TÜRASAŞ Eskişehir Bölge Müdürlüğü’ndeki usulsüzlükler ve kamu zararlarına ilişkin iddiaları konu eden beş soru önergesine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun verdiği yanıtlar ile kurumda süregelen sorunlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Süllü, hırsızlık, yolsuzluk, usulsüzlük iddialarına ilişkin Bakanlığın yanıtlarının, gerçekleri gizleyerek üstünü örtmeye yönelik olduğunu söyleyerek tepki gösterdi.