1 ay önce GÜNDEM

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Dağdeviren, Eskişehir Adalet Komisyonu Başkanı Arif Hamdi Sazak’ı ziyaret etti.

1 ay önce EKONOMİ

Eskişehir'in havayolu bağlantılarının geliştirilmesi gerektiğini vurgulayan Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, “Eskişehir, daha fazla şehre ve ülkeye, artan uçuş sayılarıyla bağlanmalı. Bu konuda somut ve kalıcı adımlar atılmalı" dedi.

1 ay önce EĞİTİM

Türkiye'de 2024 yılının haziran ayı itibariyle trafiğe kayıtlı motosiklet sayısı 5 milyon 636 bin 583'e ulaşırken, zaman ve yakıt tasarrufunu göz önünde bulundurarak motosiklet ehliyeti almak isteyen vatandaş sayısının 4 kat artması sürücü kurslarında yoğunluk oluşturdu.

1 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen “Kıskaç-26” operasyonları sonucu 34 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

1 ay önce MAGAZİN

Eskişehir'de yaşayan Recep Tayyip Yücesan, sosyal medyada tanıştığı Endonezyalı Riska Wahyuni'ye ilk buluşmada evlenme teklifi ederken ikinci buluşmasında ise dünya evine girdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Bilecik'te 2021 yılında yol kenarına dökülmüş tehlikeli atıkla ilgili incelemelerin ardından başlatılan soruşturma sonucu, sorumlu olduğu tespit edilen firma yetkilisi 5 sene hapis cezası alırken, firmaya da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünce 12 milyon 71 bin TL idari para cezası uygulandı.

1 ay önce GÜNDEM

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Eskişehir Şubesi Başkanı Sevgi Akmen ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Akmen, ÇYDD'nin Eskişehir'de yürüttüğü projeler ve derneğin yeni binası olan Çağdaş Etkinlik Merkezi hakkında bilgi verdi.

1 ay önce SPOR

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün Dünya ve Avrupa Şampiyonu Paralimpik Takımı Milli Yüzücüsü Sümeyye Boyacı, Fransa’nın başkenti Paris şehrinde düzenlenen Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda 50 metre sırtüstü kategorisinde 4. oldu.

1 ay önce SPOR

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden Eskişehirspor'un rakipleri belli oldu. ES ES ilk hafta Kumluca Belediyespor deplasmanına gidiyor.

1 ay önce ÇEVRE

Alpagut- Atalan Madenlerine Hayır Platformu ile Eskişehir Emek ve Demokrasi Platformu üyeleri Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ettiler. Eskişehir’e zarar verecek her türlü projenin karşısında olduklarını da söyleyen Başkan Ünlüce, “Her zaman bereketli topraklarımızı koruyacağız” dedi.