1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de freni boşaldığı iddia edilen bir minibüs, 2 otomobile çarptıktan sonra durabildi.

1 ay önce BİLİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için birbirinden renkli atölyeler ile eğitim ve eğlenceyi bir araya getirmeye devam ediyor. Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi’nde düzenlenen Mekatronik Atölyesi’ne katılan çocuklar yaptıkları tasarımlar ve kodlamalarla yeni beceriler kazandılar.

1 ay önce GÜNDEM

Kısa adı ERİAD olan Eskişehir Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği, Kuzey Makedonya resmi heyetini ağırladı.

1 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Dönem Karikatür Atölyelerine kayıtlar başlıyor.

1 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kırsal mahalle yollarında sathi kaplama çalışmalarına mevsim koşullarının elverişli olmasıyla Temmuz ayı itibariyle başlandı. Sathi kaplama çalışmalarında mevsim koşulları nedeniyle sezon kapanmadan planlanan yollar ekipler tarafından tamamlanıyor.

1 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi Kağıt Geri Dönüşüm Atölyesi, geri kazanım konusunda bilincin artırılmasına dikkat çekerken, atık kağıtları da sanata dönüştürüyor.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Zabıta Teşkilatı’nın 198’inci yıl dönümü, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi zabıtaları tarafından Vilayet Meydanı’nda gerçekleştirilen törenle kutladı.

1 ay önce EKONOMİ

Ekonominin 3 yıllık yol haritası olarak kabul edilen Yeni Orta Vadeli Program’ın (OVP) açıklandığını ve programın para, maliye, gelirler politikalarında eşgüdümün sağlanması üzerine kurulduğunu belirten Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Ancak burada önemli olan, Orta Vadeli Program’ın çizdiği çerçeveyi gerçekçi bir yaklaşım ve kararlılıkla, dünya konjonktüründen kopmadan uygulamaktır” dedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Eskişehir Şube Başkanı Serkan Can Zengin, Eskişehir'de artış gösteren asayiş olaylarının, dünyanın en güvenli şehirleri arasında gösterilen Eskişehir'in ekonomisinden sosyal hayatına birçok konuda kenti olumsuz etkilediğini belirtti.

1 ay önce SİYASET

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehir’in taleplerini iletme hususunda Ankara temaslarına ara vermeksizin devam ediyor.