1 ay önce ÇEVRE

Tepebaşı Belediyesi tarafından 10-15 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenecek İklim İzcileri Kampı ve Eğitimleri için kayıtlar başladı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, uyuşturucu madde üretmek için kenevir bitkisi yetiştirdiği belirlenen 2 şüpheli yakalandı. Haklarında soruşturma başlatılan şüphelilerden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Yabancı hükümlü ve tutuklularla ilgili gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında konuşan Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, "Kurumlarımızla koordineli bir şekilde hassasiyetle çalışarak Eskişehir'imizin Türkiye'de bu alanda örnek olmasını amaçlıyoruz" dedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerince hemzemin geçitlerde yapılan denetimlerinde kural ihlalinde bulunan sürücülere cezai işlem uygulandı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de imal ettiği uyuşturucu maddeleri satmak isteyen şahsa yönelik jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 1 kişi gözaltına alınırken, çok miktarda narkotik madde ele geçirildi.

1 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından kamuoyuna açıklanan, 2025-2027 dönemini kapsayan Orta Vadeli Program'a (OVP) ilişkin değerlendirmede bulundu.

1 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkan Vekili Erdoğan Aydoğmuş, Eskişehir Büyükşehir, Tepebaşı ve Odunpazarı Belediyelerinin zabıta yetkilileri ile bir araya geldi.

1 ay önce EKONOMİ

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti’nin İçişleri Bakan Yardımcısı Astirt İseni, Dış Politika Danışmanı Mustafa Veseli, Protokol Başkanı Halil İseni, Üsküp Çayır Belediye Başkanı Visar Ganiu ve beraberindeki heyet Eskişehir Sanayi Odası (ESO)’nı ziyaret etti.

1 ay önce SPOR

Eskişehir Sağlıkspor'da oynayan 17 yaşındaki Cumali Arda Ertuğ, Bursa 1. Amatör Küme'de mücadele eden TSE Arabayatağı Spor Altyapı'ya transfer oluyor.

1 ay önce GÜNDEM

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve programlara katılmak üzere Eskişehir'e gelen Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'a makamında ziyarette bulundu.