1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, aracında hayatını kaybetmiş bir vaziyette bulunan Tuğba Koç’un ölümü ile ilgili çıkan bazı haberlere açıklık getirmek için basın açıklaması yayımladı.

1 ay önce EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı Ağustos 2024 ihracat rakamlarını açıkladı. Eskişehir'in 2024 yılı Ocak-Ağustos dönemi ihracatı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 12,49 artarak 2,83 milyar dolar oldu.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı ile birlikte tramvay ve otobüs saatlerinde kış tarifesine geçecek.

1 ay önce EĞİTİM

Havacılık alanında ülkemizin önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Eskişehir Teknik Üniversitesinde (ESTÜ), Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün da katılımı ile "Porsuk Projesi Eğitim Uçakları Teslimat Töreni" gerçekleştirildi.

1 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışı ile 6 noktada hizmete sunulan erken çocukluk eğitim merkezleri, yeni döneme 237 çocuk ile “merhaba” diyecek. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da “Çocuklarımıza iyi bir gelecek sunabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

1 ay önce YAŞAM

Hayat, tıpkı bir satranç oyunu gibi strateji, sabır ve bilinçli kararlar gerektirir. Ancak burada asıl mesele taşları ya da hamleleri değil, onları nasıl oynadığımızdır. Tahtadaki her taş, hayatta karşılaştığımız zorlukları, fırsatları, riskleri ve seçimleri temsil eder.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kullandığı motosikletin seyir halindeki otomobille çarpışması sonucunda maddi hasar meydana geldi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1’i çocuk 4 kişi yaralandı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de 13 yaşındaki çocuk, kardeşini darp eden 14 yaşındaki çocuğu bıçakla yaraladı.

1 ay önce GÜNDEM

Kuzey Makedonya İçişleri Bakan Yardımcısı Astrit İseni ve beraberindeki heyet, EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ile bir araya geldi. Gerçekleşen görüşmede iki ülke arasındaki sanayi ve ticaret ilişkilerinin güçlendirilmesine yönelik iş birliği fırsatları ele alındı.