1 ay önce SPOR

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirsporlu efsane futbolcular ile bir araya geldi.

1 ay önce ASAYİŞ

Çorum'da meydana gelen trafik kazasında eşiyle birlikte hayatını kaybeden 46 yaşındaki polis memuru Filiz Kudu, memleketi Eskişehir'de son yolculuğuna uğurlandı.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir OSB Yaşam Parkı’nda kurulan Özel Frigya Çocukları Anaokulu’nu ziyaret eden Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, anaokulunun modern binası ve eğitim modeliyle Türkiye’ye örnek teşkil edeceğini vurguladı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de hırsızlık amacıyla bir apartmana giren ve daire kapılarını kontrol eden iki kadın, güvenlik kameralarına yakalandı.

1 ay önce SPOR

İnönü'de gerçekleştirilen Uluslararası 2 Metre Model Planör Şampiyonası'nda dünyanın dört bir yanından gelen sporcular kıyasıya mücadele etti.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak ve ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

1 ay önce EKONOMİ

Yatırımını ve yönetimini ECE Türkiye'nin üstlendiği Eskişehir'in buluşma noktası Espark AVM, CGI teknolojisi kullanılarak oluşturduğu Flying Shoes reels'i ile iş dünyasının en prestijli 2 ödülünün sahibi oldu. Video, Stevie International Business Awards'ın 'En Yaratıcı Instagram Akışı kategorisinde Gold' ödülle onurlandırılırken, Hermes Creative Awards'ın Sosyal Medya / Instagram kategorisinde Platinum ödüle layık görüldü.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, aracıyla duvara çarptıktan sonra yaklaşık 2 metre yüksekten bir apartmanın bahçesine uçtu. Olay yerinden kaçan ve polis ekiplerince yakalanan sürücünün 2.44 promil alkollü olduğu belirlendi.

1 ay önce EĞİTİM

Cengiz Topel İlkokulu'nda 1'nci sınıf öğrencileri ilk gün ve ilk derste okul bahçesine fidan dikti. Öğretmenleri Volkan Kaplaner öncülüğünde güzel bir etkinliğe imza atan minikler, diktikleri fidanlarla birlikte büyüyecek.

1 ay önce SİYASET

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Engin Vural, SGK borçlarının tahsili konusunda baskı yapıldığını söyleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a sert eleştirilerde bulundu.