1 ay önce GÜNDEM

ERİAD Yönetim Kurulu Adına Başkan Rüştü Şentuna; “Kızılinler İçin Engellemelere Rağmen Pes Etmeyeceğiz” dedi.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir'de 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'nın başlangıcı için düzenlenen törende konuşan Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, “Okullarımızın, öğrencilerimizin güvenliğini önemsiyoruz. Bu konuda valilik olarak bir emir yayınladık ve okullarımızda güvenliği sağlayabilmek adına ek tedbirler aldık” dedi.

1 ay önce GÜNDEM

8 yaşındaki Narin'in canice öldürülmesine tepki gösteren Eskişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zuhal Edizkan Şen; “Söz yine bitti acı sözün yerini aldı. Çocuklarımızı koruyamadığımız için, henüz fidan bile değilken kaybettiğimiz için derin bir acı hissediyoruz” dedi.

1 ay önce SİYASET

CHP Eskişehir İl Örgütü partinin kuruluşunun 101’nci yılı dolayısıyla Vilayet Alanında Tören düzenledi. CHP’lilerin yoğun ilgi gösterdiği törene Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç,  Eskişehir  İl Başkanı Talat Yalaz katıldı.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince son 1 hafta içerisinde yapılan trafik denetimlerinde 24 bin 821 araç/sürücü kontrol edilirken, 5 bin 81 adet trafik cezası kesildi.

1 ay önce SAĞLIK

Tepebaşı Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası (16-22 Eylül) dolayısıyla sürdürülebilir ulaşımı destekleyici etkinlikler gerçekleştirecek.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince uyuşturucuyla ilgili son 1 hafta içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda 33 şüpheliye işlem yapılırken, çok miktarda narkotik maddeye el konuldu.

1 ay önce EKONOMİ

Elektrik dağıtım şirketi Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ), güvenli ve sürdürülebilir elektrik arzı sağlamak için araç filosunu genişletirken bazı mevcut araçlarını da yeniledi. Trafo değişiminden kırsal alandaki bakımlara kadar her coğrafi şarta ve iklim şartına uygun toplam 366 araçlık bir filoya sahip olduklarını söyleyen OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, “Donanımlı araçlarımızla hizmet verdiğimiz beş ilin her bölgesine yüksek kalitede hizmet sunuyoruz” dedi.

1 ay önce ÖZEL HABER

90’lı yıllarda ‘Hello Ozan’ olarak büyük çıkış yapan Ozan Demiralp, Haberes Dergisi’nin 52’nci sayısına konuk oldu.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Bozüyük Kurtuluş Savaşı Anı Evi ve Seyir Terası açılışına katıldı. Başkan Ünlüce ve beraberindeki protokol üyeleri Kurtuluş Savaşı zaferini yansıtan anı evinin açılışının ardından binayı gezerek incelemelerde bulundu.