1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi ve Sakin Okul Derneği iş birliğiyle “Çocuk Mahalle Şenliği” düzenleniyor. Şirintepe Mahallesi’nde çok sayıda çocuğun katılımıyla gerçekleştirilen şenlikte çocuklar doyasıya eğlenirken çeşitli atölyelere katılma fırsatı buldular.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, 2024-2025 Eğitim-Öğretim döneminde hizmete açılan Hatice Ongurlar Ortaokulu'nu ziyaret etti.

1 ay önce ÖZEL HABER

Aynı zamanda Coşkun Sabah ve Taşkın Sabah’ın abisi de olan Ünlü keman sanatçısı Bestekar Bülent Sabah, Haberes Dergisi’nin 52'nci sayısının konuğu oldu.

1 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin de encümen üyesi olduğu Türkiye Belediyeler Birliği deprem bölgeleri için bir rapor yayınladı. 6 Şubat depreminden etkilenen illerde araştırma yapan Deprem Bölgesi Araştırma Komisyonu üyeleri kapsamlı bir rapor hazırladı.

1 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) iş birliğinde hayata geçirilen ‘Okutan Tepebaşı’ projesi devam ediyor. Proje ile Tepebaşı bölgesinde ikamet eden üniversiteli öğrencilere karşılıksız burs desteği sağlanıyor.

1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen, “Eskişehir Kültürel Mirası ile Buluşuyor” projesi kapsamında Şarhöyük Mahallesi ve Gazipaşa Mahalle sakinleri Frig Vadilerini gezdiler.

1 ay önce EĞİTİM

İlklere imza atan ETO Akademi’de 30’a yakın farklı konu başlığında eğitim ve seminerin düzenleneceği 2024-2025 döneminde ilk etkinlik 19 Eylül Perşembe günü başlayacak.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bir parkta çalışan görevli kişi köpek ısırması sonucu hafif şekilde yaralanarak hastanelik oldu.

1 ay önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, Dünya Akbaba Günü’ne dikkat çekmek için renkli bir etkinlik düzenledi. Hayvanat Bahçesi’nde tedavi edilen akbabayı gören vatandaşlar hayranlıklarını gizleyemedi.

1 ay önce SPOR

2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek olan Eskişehirspor, 2 günlük iznin ardından yeni sezon hazırlıklarına devam etti.