1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda ikametlerinde uyuşturucu madde bulundurup kullandığı belirlenen farklı ilçelerdeki 8 şüpheli hakkında işlem yapılırken, gerçekleştirilen aramalarda narkotik maddeler ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

1 ay önce EĞİTİM

TEI tarafından Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü desteği ve koordinasyonuyla, Beylikova ilçesinde yer alan tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerine çanta setleri hediye edildi.

1 ay önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi’nin Melih Savaş Yaşam Köyü’nde bulunan Beceri ve Sanat Atölyelerinde düzenlediği yetişkin grubu cam füzyon ve ahşap boyama kursları için kayıtlar başlıyor.

1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Senfoni Orkestrasının İlk ortak projesi olan ve seyirci rekorları kıran oyunu “Lüküs Hayat”, 10 yıl sonra yeniden izleyici ile buluşacak.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de evlilik yıldönümünde aracında boğazı kesilmiş halde ölü bulunan 25 yaşındaki Tuğba Koç'un ailesinin avukatı Av. Dr. Ali Önal, yaptığı açıklamada, “Konu ile ilgisi olmayanların dedikodu mahiyetinde söylemlerden kaçınmaması durumunda suç duyurusunda bulunulacağını beyan ederiz” ifadelerini kullandı.

1 ay önce SPOR

Eskişehirli milli yüzücü Sümeyye Boyacı, 2024 Paris Paralimpik Oyunları sonrasında La Liga ekiplerinden Real Madrid'de orta saha mevkisinde oynayan dünyaca ünlü İngiliz milli futbolcusu Jude Bellingham ile fotoğraf çekindi.

1 ay önce EĞİTİM

Anadolu Üniversitesinin sınavsız İkinci Üniversite kayıtları devam ediyor. Hayalleri bir diplomaya sığmayanlar için ön lisans ve lisans programlarına sınavsız başvurarak kayıt olma imkânı sürüyor.

1 ay önce SİYASET

AK Parti, "Türkiye Buluşmaları” kapsamında AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala’nın ve milletvekillerimizin katılımlarıyla şehrimizde bir dizi programlar düzenleyecek.

1 ay önce ASAYİŞ

Afyonkarahisar'da hemzemin geçitten geçmeye çalışan traktöre yolcu treni çarparken, kazada ortadan ikiye bölünen traktörün sürücüsü yaralandı.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kurslarının (ESMEK) 20 Eylül’e kadar sürecek güz dönemi kayıtları yoğun ilgi görüyor. Bu dönemde de 15 farklı merkezde 250'den fazla branşta yüz yüze ve online eğitimler kursiyerlerle buluşacak. Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar merkezlerin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.