1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince ateşli silahlar ve bıçaklarla ilgili gerçekleştirilen çalışma sonucunda çok sayıda ruhsatsız silah, bıçak ve fişek ele geçirilip 22 şüpheliye işlem yapıldı.

1 ay önce ÇEVRE

Eskişehir'de yıllardır temel atma çalışmaları devam eden bir inşaatın yan tarafında bulunan yolda göçük meydana geldi. Doğal gaz hattının bulunduğu bölgede meydana gelen göçük, paniğe neden oldu.

1 ay önce ÇEVRE

Eskişehir'de hava sıcaklığının 2 ila 4 derece artarak 38 dereceye kadar ulaşması bekleniyor.

1 ay önce ÖZEL HABER

Eskişehir Baro Başkanı Mustafa Elagöz, Haberes Dergisi’nin 52’nci sayısına konuk oldu.

1 ay önce ÖZEL HABER

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından kuruma ait kepçe iş makinesini taşımak için kiralanın tır Sarıcakaya'da devrildi.

1 ay önce ÇEVRE

Eskişehir'in Çifteler ilçesindeki ayçiçek tarlasında 20 metrelik dev obruk oluştu.

1 ay önce SAĞLIK

Tepebaşı Belediyesi vatandaşlardan gelen istek ve şikayetleri değerlendirirken, Şirintepe Mahallesi’nde bulunan bir çöp ev ekipler tarafından boşaltılarak temizlendi.

1 ay önce EKONOMİ

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, hizmet verdiği beş ilde güvenli ve sürdürülebilir enerji arzı sağlamak üzere teknolojiden yararlanıyor.

1 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Seyitgazi ilçesi ve mahallelerinde faaliyet gösteren hayvan yetiştiricilerine yemlik desteği verdi.

1 ay önce BİLİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için birbirinden renkli atölyeler ile eğitim ve eğlenceyi bir araya getirmeye devam ediyor. Seyitgazi Taşlık Çiftlik Köyü’nde düzenlenen etkinlikte çocuklar gündüz farklı atölyelere katılırken gece ise teleskopla gökyüzünü gözlemleme deneyimi yaşadılar.