1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Fatih Acar ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak tarafından protokol imzalandı.

1 ay önce ÇEVRE

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, 6 kilometre uzunluğa sahip Han ilçesi Gökçeyayla Mahallesi ve il sınırında bulunan Alanyurt Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda sathi kaplama asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe 'ölüm yolu' olarak adlandırılan Eskişehir-Seyitgazi Karayolunda trafik kazası geçirdi.

1 ay önce SİYASET

AK Parti, "Türkiye Buluşmaları” kapsamında milletvekillerinin katılımlarıyla şehrimizde bir dizi programlar düzenledi. Programda konuşan AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehir’e AK Parti hükümetleri tarafından son 20 yılda yapılan yatırım ve destek tutarının yaklaşık 70 milyar TL olduğunu söyledi.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Mevlid Kandili dolayısı ile bir mesaj yayımlayarak, "Tüm insanlığın aradığı adalet, barış ve huzur ikliminde bir dünya dileğiyle Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V) doğduğu bu kutlu geceyi içtenlikle tebrik ediyorum" dedi.

1 ay önce GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Mevlit Kandili dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

1 ay önce SPOR

Su sporlarına büyük önem veren ve başarılı sporcular yetiştiren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, su sporları eğitimlerine bir yenisini daha ekledi. Kayıtları 2- 5 Eylül tarihlerinde tamamlanan deniz kanosu eğitimleri başladı.

1 ay önce BİLİM

Tepebaşı Belediyesi ile Sakin Okul Eğitim Kültür ve Sanat Derneği iş birliğinde hayata geçirilen Yeryüzü Ekoloji Okulu’nda, Teleskopla Ay Gözlemi ve Astronomi Anlatımları etkinliği yoğun katılımla gerçekleştirildi.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi'ne bu yıl kayıt yaptıran öğrenciler, ESOGÜ Spor Salonu'nda düzenlenen geleneksel 'Beyaz Önlük Giyme Töreni' ile hekimlik mesleğine ilk adımlarını attılar.