1 ay önce SİYASET

CHP’li Çakırözer Yunusemre Halk Çarşısı’nda vatandaşları dinledi. Öğrenci velileri: “Çocuğum bir şey bitti dediğinde korkuyoruz.” Esnaf: “Bu yıl gibi kriz görmedik! 10 sene öncesini iple arıyoruz.”

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 15 Eylül Pazar günü yapılacak olan KPSS Ortaöğretim Sınavı nedeniyle otobüs seferlerinde düzenlemeye gitti.

1 ay önce EKONOMİ

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, tarım alanlarını ziyaret ederek üreticiler ile bir araya gelmeye devam ediyor. Tarım emekçileri ile tarlalarında buluşan Başkan Ataç, “Tarıma ve çiftçilerimize destek vermeye devam edeceğiz. Eskişehir’in toprağına değer katan üreticilerimizin daima yanındayız” dedi.

1 ay önce ASAYİŞ

Kütahya merkezli aralarında Eskişehir'inde olduğu 6 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen yasa dışı bahis ve dolandırıcılık operasyonunda 22 kişi gözaltına alındı.

1 ay önce GÜNDEM

Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Üyesi ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, TBB ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Fransa’nın Strazburg kentinde düzenlenen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Zirvesi’ne katıldı.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) geleceğin pilotlarını daha iyi yetiştirmek için ‘Porsuk Projesi' kapsamında 7 uçağı envanterine ekleyerek gücüne güç kattı.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, inşaatı süren Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

1 ay önce GÜNDEM

Eskişehir’in köklü gazetelerinden Milli İrade Gazetesi’nin yeni sahibi Gökhan Yıldırım oldu.

1 ay önce EKONOMİ

Sivrihisar Belediyesi, Alemşah Kümbeti içerisinde yer alan yeni çay bahçesini halkın hizmetine sundu. Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, emekliler ve halk için keyifli ve huzurlu bir mekân sunma amacıyla Alemşah Çay Bahçesi'ni açtıklarını belirtti.

1 ay önce EĞİTİM

Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Havacılıkta dünya markası olan Alp Havacılık ile imzaladığı protokol ile ilimizde bir ilki gerçekleştirdi. İkili Mesleki Eğitim Eskişehir’de güzel bir başlangıç yaptı.