1 ay önce GÜNDEM

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Eskişehir Şubesi Başkanı Dr. Ali Burak Erdinç ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi makamında ziyaret etti. Ziyarete Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Çubuk, Bülent Şarlar ve Genel Sekreter Faruk Gülen de katıldı.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehirli hayırsever iş insanı Hacı Avni Ongurlar tarafından merhum anneleri emekli öğretmen Hacı Hatice Ongurlar adına Sümer Mahallesinde yaptırılan 32 derslikli Hacı Hatice Ongurlar Ortaokulu görkemli törenle açıldı.

1 ay önce EKONOMİ

Eskişehir Gastronomi Derneği Başkanı Murat Arnik, aşçı maaşlarının doktor maaşlarını geçtiğini ve meslek trendlerinin değiştiğini belirtti.

1 ay önce EĞİTİM

Eskişehir'de Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ortaöğretim (lise) sınavına geç kalan birçok aday salonlara giriş yapamadı. Geç kalan adaylardan birisi “Biz 2 dakika sonra geldik” diyerek görevlilere tepki gösterdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından ekonomik yoksunluk ile sokakta çalışan ve çalıştırılan çocuklarla mücadele hakkında yapılan çalışma çerçevesinde vatandaşlara bilgi aktarıldı.

1 ay önce EKONOMİ

Eskişehir'de sektörün öncü firmalarından biri olarak hizmet veren Esvera Cam ve Alüminyum firması tarafından müşterilerin isteklerine göre tasarlanan cam ve pergola sistemleri Amerika, İngiltere ve İspanya gibi 34 ülkeye ihraç ediliyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Eskişehir’de fuhşa aracılık ettiği belirlenen ve polis ekiplerinin operasyonu sonucu yakalanan bir otelin resepsiyon görevlisi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 ay önce ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Eskişehir'inde olduğu 17 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen “Kıskaç-27” operasyonları sonucu 39 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

1 ay önce SPOR

Eskişehir Otomobil Spor Kulübü (ESOK) tarafından düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası beşinci ayağı Odunpazarı ESOK Rally 2024, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un start vermesi ile başladı. 3 gün sürecek olan Odunpazarı ESOK Rally 2024, 15 Eylül Pazar günü sona erecek.

1 ay önce BÖLGE

Bozüyük Kurtuluş Savaşı ve İnönü Zaferleri Anı Evi ziyaretçi akınına uğruyor. Anı Evi şehir dışından ziyarete gelen misafirlerini de ağırlıyor.